Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CyanogenMod planlægger hurtigere opdateringer i fremtiden

CyanogenMod planlægger hurtigere opdateringer i fremtiden

CyanogenMod satser på at skære tiden mellem nye udgaver af deres ROM ned til blot to uger i stedet for cirka en måned.

Alle brugere er som regel interesserede i at modtage den nyeste softwareopdatering til deres telefon, en process der ofte kan tage lang tid for telefon producenterne. CyanogenMod har annonceret nogle ændringer der blandt andet skal sikre nye opdateringer hver anden uge i stedet for cirka hver måned som det har været tilfældet den sidste tid.

M-serien har den seneste tid fungeret som kanal til deres stabile ROM versioner - i hvert fald mere stabile end de natlige builds, uden dog helt at være “gode nok” til at blive markeret med et “Stable” tag. Men selskabet er på vej til helt at droppe at markere deres software builds med “Stable” idet de mener det er et misvisende begreb.

Selv om et build er stabilt betyder det ikke at der ikke er fejl i, ej heller at det er helt færdig i forhold til antallet af features, derfor ønsker CyanogenMod at fjerne begrebet og blot udgive software fra M-grenen som værende de mest stabile builds til folk som ikke ønsker at eksperimentere alt for meget, men i første omgang ønsker en telefon uden for mange småfejl.

Med nye og “stabile” ROM versioner ude af døren hver anden uge, kan det lyde lidt som om at CyanogenMod er i gang med at geare op til at yde ekstra god support til den kommende OnePlus One med CyanogenMod 11S.

Kilde: PhandroidForrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies