Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dagens rygter: HTC, Sony Ericsson, Nokia og Asus

Dagens rygter: HTC, Sony Ericsson, Nokia og Asus

Ugen er knap nok startet, og allerede er der rygter om HTC, Sony Ericsson, Nokia og Asus.

HTC Viva / Opal
HTC Viva / Opal

I sidste uge gik der flere rygter om Sony Ericsson W707 Alicia. Klaptelefonen så også spændende ud med to displays, et nyt navigationshjul, Turbo 3G og 3,2 megapixels digitalkamera, men nu er der dårligt nyt.

Alicia er eftersigende blevet aflyst, så telefonen vil ikke nå, at komme på markedet. Der er dog ingen officiel bekræftelse fra Sony Ericsson.

HTC Opal var ligeledes en del af sidste uges rygter, og der er også nyt i den sag. Det rigtige navn bliver Viva, og den officielle præsentation vil være i slutningen af september.

Mobilsiden.dk holder stadig fast i, at Viva ikke vil blive en del af HTC's danske sortiment. Specifikationerne er simpelthen ikke gode nok.

Dugfriske rygter

Et helt nyt rygte er kommet efter Asus' indtrængen på smartphone-markedet. Allerede nu skulle computerproducenten arbejde på en Omnia-lignende smartphone, der både skal udkonkurrere Apple, HTC og Samsung.

Asus' kandidat skulle være Windows Mobile-baseret, og have bredformat touchscreen med stor opløsning, fem-megapixels digitalkamera, trådløst netværk og Turbo 3G.

Dagens sidste historie er ikke så meget et rygte, som et bud på, hvad Nokia vil tilbyde i fremtiden. En mobilnørd ved navn Chris har designet hans bud på Nokia N-XT med 4,1" bredformat touchscreen, Symbian Series60 Touch Edition, 3G, otte-megapixels kamera med optisk zoom, dedikeret grafikkort, GPS, indbygget mini-projektor, FM-radio, 24GB intern hukommelse og mulighed for microSDHC-kort.

Det kunne være Nokia skulle kigge lidt efter?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies