Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dagens rygter: Nokia, Sony Ericsson

Dagens rygter: Nokia, Sony Ericsson

Ugen er knap nok startet, og rygterne flyver rundt på nettet. Måske er der en ny mobilproducent på vej?

Dagens første rygte handler om en mystisk hjemmeside, som ser ud til, at danne ramme for præsentationen af en helt ny mobiltelefon. Det er ukendt om telefonen er virkelig, og hvilken producent, der er tale om, men navnet på telefonen er '01'.

Ifølge nedtællingen på hjemmesiden, er der 27 dage tilbage inden præsentationen, men flere kilder afslører, at '01' vil have fem-megapixels digitalkamera, 3G og 32 GB (!!!) intern hukommelse. Se mere på the01phone.com

Update: 01 Phone ser ud til, at være et opdigtet reklamestunt fra magasinet T3 - som var den første der bragte "nyheden". Der røg det rygte.

Xperia X1 og Nokia

Sony Ericsson har skabt rav i dagens rygtemarked, eftersom de på deres amerikanske Xperia-hjemmeside fjernede sølv, som mulige farver. Nu står der udelukkende 'Solid black', hvilket har sat spekulationerne i gang.

Det samme er sket på den danske produkthjemmeside, hvilket nok betyder, at vi må nøjes med Xperia X1 i sort.

Nokia ser samtidig ud til, at være i problemer med Nokia 6220 Classic endnu en gang. Da Nokia i første omgang skulle sende 6220 Classic på markedet, blev alle telefoner kaldt tilbage på grund af en gengående tastaturfejl. Efter forsinkelsen kom telefonen på markedet, men nu er der noget i vejen med software-opdateringen.

Nokia har i hvert fald fjernet opdateringen, og brugere kan nu vente tålmodigt på, at den bliver tilgængelig igen.

Den finske mobilproducent er også ansvarlig for mandagens sidste rygte. En indisk topchef for Nokia har nemlig udtalt, at deres første touchscreen-mobil vil nå, at kunne komme under juletræet i år. Tidligere har Nokia indrømmet, at Tube vil være den første touchscreen-mobil.

Imorgen præsenterer Nokia nye mobiltelefoner, men det er uvist om Tube vil være på dagsordenen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rexterunt 25-08-2008 13:19:25

Efter lidt søgen på nettet viser det sig at flere kilder peger på, at 01 er fake. Hjemmesiden er ejet af T3 og det er også dem der, som de eneste, kunne fortælle mere om mobilen end hvad man kunne se på billedet. Prøv at refreshe the01phone.com og læg mærke til at countdown tælleren starter fra 59 igen.... Spøjst stunt :-)

0 0
Mathias Maimann 25-08-2008 13:29:34

Hej Rexterunt,

Tak for kommentaren, du ser ud til at have ret. 32GB intern hukommelse virker også for godt til at være sandt. Vi retter, og glæder os over, at vi ikke har lavet en kæmpe forsidehistorie udelukkende om den ;o)

Mvh
Mathias Maimann

0 0

Om brug af cookies