Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danish Air Show - nu med app

Danish Air Show - nu med app

Drenge i alle aldre skal til Danish Air Show 2012 i denne weekend. TDC er klar med ekstra mobildækning, og Flyvevåbnet hjælper gæsterne godt på vej med ny applikation.

Søndag den 10. juni 2012 afholder Flyvevåbnet et det store Danish Air Show. Danish Air Show bliver afholdt hvert andet år, og det bliver denne gang bliver det afholdt på Flyvestation Aalborg.

Når portene slår op klokken 08:00 søndag morgen står Flyvevåbnet klar med et storslået arrangement, der udover masser af flyvemaskiner i luften også byder på en række aktiviteter rund om på flyvestationen.

For at give det store overblik over hele det store arrangement, så har Flyvevåbnet denne gang udviklet browser baseret mobilapplikationen til både iOS og Android.

Når applikationen er installeret, så holder den sig selv opdateret med de seneste informationer. Applikationen er selvfølgelig designet sådan, at den også virker, når man ikke har adgang til internettet.

Applikationen kan hentes her

Ekstra pres på netværket

Valget af en browser baseret applikation vil unægtelig føre til ekstra pres på mobilnetværkene omkring Flyvestation Aalborg.

Ved tidligere Air Shows har teleselskabernes mobilnetværk været meget presset, så TDC har derfor sørget for ekstra mobildækning omkring Flyvestation Ålborg.

Christian Juul Pagh, der er projektleder i TDC Operations, fortæller til Mobilsiden.dk, at TDC har etableret ekstra 2G og 3G kapacitet på TDCs permanente mobilmast på Ålborg Lufthavn og på den nærliggende mobilmast i Vadum. På 3G siden er netværket blevet opgraderet med en ekstra carrier, hvilket betyder ekstra datakapacitet til de mange smartphones, som sikkert vil blive benyttet flittigt under hele flystævnet.

Såfremt vejrguderne er med Flyvevåbnet, så forventes der omkring 100.000 besøgende til Danish Air Show 2012.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies