Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danmark er verdens næststørste iPad-land

Danmark er verdens næststørste iPad-land

Danmark er i en ny undersøgelse verdens næststørste iPad-land baseret på besøg på hjemmesider.

iPad er blevet bekræftet, som den største spiller på tablet markedet, og ud fra browser-statistik er den overlegent den største.

Men hvordan ser det ud i Danmark?

Her er vi mildt sagt iPad-fans hvis man skal tro på den seneste statistik, over hvilke tablets vi bruger når vi er på nettet.

Ifølge Pingdom.com er Danmark verdens næststørste iPad-land, set ud fra at Apples iPad bliver brugt i 95 procent af alle tilfælde, hvor en tablet besøger en hjemmeside.

Vi danskere bliver kun overhalet af et land og det er Monaco, her er det hele 96,1 procent af alle tablets brugt på nettet der er en iPad.

Generelt set er Norden det område i verden hvor man bruger iPads mest på nettet i forhold til andre tablets.

I Norge bruges iPads i 92,7 procent af tilfældene og i Sverige er tallet på 91,2 procent hvilket også er blandt de højeste i verden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 04-08-2012 12:01:17

Det gir da et meget godt billede af, hvad apples kundekreds primært bruger deres tablets og smartphones til..

Da ipad i DK ikke står for 95% af tablet salget, fortæller statistikken jo blot, at ipad bliver brugt mere på nettet, end Android tablets.
Har selv en ipad, og kan fint tilslutte mig, at de absolut eneste ting den bliver brugt til, er at surfe på nettet, facebook og lidt spil. Lidt luksus at have en tablet kun til de formål, men havde så også troet at den ville få en større plads i hverdagen.
Er det lidt mere avancerede ting der skal foregå, er det fra den bærbare PC. Uden at have rodet meget med Android tablets, vil jeg tro at jeg havde fået mere ud af at købe en sådan svend.

Nu er vi dog i færd med at udskifte til Windows 8, og det samme gælder for vores lumia mobiler, når WP8 dukker op, så mon ikke at min ipad får lov at leve nogle måneder endnu, og så bliver skiftet til en W8 tablet.
Har desværre været meget uheldig med Android for et par år siden, så det får ikke flere chancer i vores hjem.

0 0
Mikael 03-08-2012 09:23:03

Passer meget godt med, at danskere generelt set er lemminger mht. mobil,konsol, bil oma.
Det skal helst være det rigtige statussymbol, så naboen kan genkende statusværdien i ens anskaffelser. Man er bange for at "træde ved siden af".
Danmark var/er også i høj grad et Playstation land. Der har været mange andre konsoller, som generelt har klaret sig meget bedre i andre lande. Se på Audi/BMW kontra Lexus, som også er mere udbredt i udlandet. Og sådan fortsætter det desværre.

0 0
TF 03-08-2012 12:08:45

Åhhh lad nu være med dig lemming ævl, det kunne også være at vi vælger ipad pga der ikke er en seriøs konkurent, så af med foliehatten og her er en lille kiks til at tøre øjne med :-)

0 0
Om brug af cookies