Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danmark må vente på Huaweis topmodel Ascend D Quad XL

Danmark må vente på Huaweis topmodel Ascend D Quad XL

Huaweis quad-core smartphone, Ascend D Quad XL når først butikkerne i Danmark sidst på året, selvom den første udmelding var andet kvartal.

Huawei Ascend D Quad XL. (Foto: Mobilsiden.dk).
Huawei Ascend D Quad XL. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Kinesiske Huawei har sendt en række modeller i den lavere priskategori på markedet, og indtil nu fået forholdsvis gode anmeldelser. Et par eksempler er Huawei Ascend Y200, Huawei Honor og senest Huawei Ascend P1, der betragtes som en HTC One S konkurrent.

Ved Mobile World Congress 2012 introducerede Huawei topmodellerne Ascend D Quad og D Quad XL. Sidstnævnte hedder ”XL” på grund af et stort batteri på 2.500 mAh.

Ved pressemødet i februar blev andet kvartal meldt ud, som tidspunktet for lanceringen, hvilket ikke kommer til at holde.

- “Timingen af produktplacering kan variere fra region til region, men i de nordiske lande følger vi den plan vi har haft hidtil, at sende D Quad XL på markedet i løbet af fjerde kvartal,” siger Anders Lindqvist fra Huaweis nordiske hovedkontor i Sverige, til Mobilsiden.dk.

Marie Dam Feldborg fra Huawei i Danmark tilføjer, at november bliver tidspunktet for den danske lancering.

Det bliver kun den store model, D Quad XL, der rammer Danmark, og således kommer Ascend D Quad, ikke ind på butikshylderne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies