Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danmark må vente på Playnow Plus

Danmark må vente på Playnow Plus

Gratis musik til mobilen via Sony Ericssons musiktjeneste Playnow Plus starter i Sverige. Andre lande, som Danmark, må vente lidt.

<strong>Fakta:</strong><br />Playnow Plus er en del af Telenor Musik. Sony Ericsson W902 med 8 GB hukommelse bliver den første mobil med tjenesten, der inkluderer seks måneder ubegræsnet adgang til to millioner sange fra såvel mobilen som computeren. Herefter koster Playnow Plus 99 svenske kroner om måneden.
Fakta:
Playnow Plus er en del af Telenor Musik. Sony Ericsson W902 med 8 GB hukommelse bliver den første mobil med tjenesten, der inkluderer seks måneder ubegræsnet adgang til to millioner sange fra såvel mobilen som computeren. Herefter koster Playnow Plus 99 svenske kroner om måneden.

Sony Ericsson Playnow Plus, der med gratis download af godt to millioner sange, er en direkte konkurrent til TDC Play og Nokia Comes with Music, kommer ikke til Danmark med det samme. Det bekræfter Sonofon overfor Mobilsiden.dk

- "Ingen tvivl om, at Playnow Plus er et fantastisk tilbud! I Telenor starter vi på det svenske marked og samler erfaringer inden vi tager stilling til udbredelse på andre markeder", siger Peter Glüsing, pressechef i Sonofon - den danske del af Telenor-koncernen.

Telenor i Sverige åbner senere på året Playnow Plus under varemærket "Telenor Musik".

Læs også:
 - Sony Ericsson tilbyder ubegrænset musik på PlayNow

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies