Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danmark tredjebedst i applikationsudvikling

Danmark tredjebedst i applikationsudvikling

Danmark klarer sig godt når det kommer til app-udviklingen. Ifølge nye tal fra Flurry, så ligger Danmark på en flot tredjeplads.

På kun et halv årti har smartphones og tablets – og vigtigst af alt applikationer, ændret hvordan hele softwareindustrien fungerer.

Eksempelvis bliver flere applikationer nu udviklet uden for Amerika end i Amerika. Alene de seneste to år er det gået fra, at 55 procent af applikationerne blev udviklet uden for USA i 2011 til at det nu er 64 procent i 2013. Det viser nye tal fra Flurry.

Mange af de amerikanske app-udviklere er først lige begyndt at tænke på, at få deres applikation ud globalt – mens det i andre lande, såsom Danmark, har været nødvendigt at tænke sådan fra starten af, hvis man for alvor vil have en succes.

Det ses også på listen over hvordan de forskellige lande klarer sig i applikations-udviklingen. Faktisk indtager Danmark en flot tredjeplads, efter Finland og USA. Finland er for alvor i front, hvilket formentlig blandt andet skyldes Angry Birds succeserne.

Til at sætte Danmark på kortet kan vi især takke Endomondo, Kiloo og Krea.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jøren 30-08-2013 12:06:54

Lav det til Windows Phone tak ;)

0 0
Schwartz 30-08-2013 10:57:30

Jeg har lavet et gratis spil og opdagede her forleden til min skræk o) at crashede på nyere versioner af android når man gik ind i indstillinger. Det er nu ordnet og spillet kan hentes på:

play.google.com/store/apps/details?id=com.schwartzengine.focusgame

Desuden har jeg lavet et lille projekt for at prøve at udgive en App, der koster pendge. Man skal først ha' sig en Merchant Account og så kører det B) . Jeg har udgivet en App til en tier' for at prøve systemet af. Det er en klassisk Valuta beregner ting, der kan opdateres med nutidige valuta kurser så man hele tiden er klar:

play.google.com/store/apps/details?id=com.schwartzengine.acurrencycalculator

Jeg vil da opfordre andre til at gøre det samme, så vi kan komme frem på kortet, der er ikke noget som 'Made In Denmark' :-)

0 0
Om brug af cookies