Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danmarks bedste mobilfilm er kåret

Danmarks bedste mobilfilm er kåret

Lav en film med din mobiltelefon og vind et rejsegavekort. Sådan lød konkurrencen, og nu har lommefilm.dk, i forbindelse med CPH:DOX, kåret vinderen.

Den 15. september blev Danmarks første lommefilms konkurrence skudt i gang.

Alle tilmeldte skulle følge nogle ganske enkle spilleregler; Filmen skulle optages på en mobiltelefon og vare 60 sekunder. Temaet var ”i bevægelse” og filmen skulle være juryen i hænde senest den 15. november – altså i forgårs.

Juryen bestod af et hold på tre personer som alle har stor erfaring på film området. Disse tre personer var Christina Rosendahl, Max Kestner og Anders Morgenthaler.

Vinderen er nu fundet, og det blev Maja Friis som løb med præmien for sin dokumentariske perle om lykken og liv i evig bevægelse.

Om at arbejde med mobiltelefonen på denne måde siger hun: ”Det har været en sjov proces, hvor jeg med mobiltelefonen har kunne komme tættere på de folk jeg har ville interviewe med nære og personlige spørgsmål om lykken, livet og døden”.

Ifølge dommerne lykkedes det Maja ”på fineste vis at lave en lommefilm der har noget på hjerte.”

Ud over den hæder det må være at vinde Danmarks første lommefilms konkurrence, modtager Maja og indehaverne af anden og tredje pladsen, også et rejsegavekort fra Sterling.

Til de interesserede kan det nævnes at Maja benyttede en Sony Ericsson W800i til at optage vinderfilmen.

Vinderfilmen samt et udpluk af de øvrige film kan ses på lommefilms hjemmeside klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies