Danmarks stærkeste 3G-netværk er klar

I nat blussede den sidste fællesantenne op, i Telia og Telenors sammenlægning af deres netværk

Danmarks stærkeste 3G-netværk er klar

Sidst brik i den store sammenfletning af Telias og Telenors 3G-netværk faldt på plads i nat, i ndre København. Dermed er Danmarks mest fintmaskede 3G-netværk en realitet.

Med den sidste sammenlægning vil Telia nu råde over 60% flere telemaster i indre København. Det betyder at Københavnerne vil få 99,7% 3G-dækning udendørs, med Telias forbedrede netværk.

Men med et afsluttet kapitel, vender Telia sig nu mod de hurtigere 4G-frekvenser.”Med afslutningen af 3G-sammenlægningen kommer vi på landsbasis til at dække 99 % af danskerne udendørs med 3G, og inden året er omme, er ambitionen at dække 95 % med 4G.” siger Heine Wieben Rasmussen, netværksspecialist i Telia.

Derefter vil næste etape for Telia og Telenor være opgraderingen af det aldrende 2G-netværk, som sikrer tale og SMS, i løbet af 2014.

Fortællingen fortsætter

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden kørte videre med bolden. 25/3/2014 kørte vi en vinkel omkring Køb HTC One M8 allerede den 31 marts disse steder – Læs her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Telia finder du her. .