Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danmarksmester i Quiz Battle kåret

Danmarksmester i Quiz Battle kåret

Flere ugers dyst på mobiltelefonen er slut og i fredags blev det afgjort, hvem der løb med titlen Danmarksmester i Quiz Battle.

Bibob er det første teleselskab i Danmark, som har samarbejdet med en spil-applikation, hvilket var gjort for at tænke lidt i nye baner.

Danskerne er blevet vilde med, at spille på deres smartphone og på kort tid har Illustreret Videnskabs ”Quiz Battle”-applikation fået mere end en million download.

 - Teleselskab booster dataforbrug med konkurrence

Under hele DM i Quiz Battle blev hele 59.000 spil gennemført af mere end 15.000 deltagere, som i fællesskab samlede mere end 638.000.000 point.

Vinderen blev Anni Faros fra Odense, som nu kan kalde sig Danmarks skarpeste ”QuizBattler”.

 - ”Det har været en utrolig sjov oplevelse at være med til DM i Quiz Battle. Jeg synes det er fantastisk, at jeg kan konkurrere mod mine venner og kollegaer, når jeg lige har 15 minutter til overs. Og så er det sjovt, når vi efterfølgende kan drille hinanden med, at man igen har vundet,” lyder det fra Anni Faros.

Bibob har med denne konkurrence ønsket at differentiere sig i konkurrencen på telemarkedet og vil være synlige der hvor mobilbrugerne er.

 - ”Vi bruger i højere grad vores mobil til at gå på nettet og til at spille på, og for et teleselskab betyder det, at vi må tænke i nye baner. Telefoni er i dag meget mere end taletid og sms’er. Selvom danskerne ikke længere taler så meget i mobil, så er vi stadig sociale, nu er vi det bare gennem spil. Derfor har vi valgt at alliere os med det populære Quiz Battle for at afholde et DM, som har vist sig at være en sand succes,” siger Mikkel Noesgaard, adm. direktør i Bibob.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies