Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk Android-mobil får "Froyo"

Dansk Android-mobil får "Froyo"

Der har længe været ret stille omkring den danske telefon T1, men nu er der endelig lidt specifikationer klar.

Danske Lumigons Mobile Phones bud på en Android telefon T1, kommer med den nyeste software, nemlig Google Android OS 2.2 - også kaldet Froyo.

Foruden at oplyse, det bliver den nyeste version af Android der er på, er det også blevet officielt at telefonen får microSD, med mulighed for udvidelse af hukommelsen på op til 32 GB.

Der er foruden ovenstående 1 GHz 3D processor, 3,2" capacitive skærm, 5 megapixel kamera med autofokus og flash, front kamera for videoopkald, WiFi, Bluetooth, Compas, micro HDMI 720P udgang og meget andet.

Læs også:
 - Den mystiske mobilAfstemning

Tror du Lumigon kan konkurrere mod de øvrige high-end mobiler på markedet?
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Asger Dempsey 06-08-2010 12:39:22

Jeg tvivler godt nok også på om de kan ligge ud med sådan en vild mobil og skaffe sig kunder med hård konkurrence - men må sige den lyder spændende og lækre specifikationer, hvis det går godt tror jeg nok det kan gå :-)
Glæder mig til at hører pris, for det kunne da være det var en pull-faktor, for nye mærker er da altid lidt spændende :-)

0 0
Ove Andersen 05-08-2010 10:23:18

Hvad er en 3D processor? Et nyt mærke/type, eller kan den vise 3D, eller er det den opbygget i 3 dimensioner? [1]

Mht. om de kan konkurrere.. Det er svært at tro på, når de er oppe mod spillere som HTC, der efterhånden har en del erfaring mht. smart phones. Risikoen er der for, at mange begynderproblemer opstår på sigt, både software og hardware, når telefonen kommer ud til forskellige operatører, brugere og i forskellige miljøer. Det er vist slet ikke så nemt som man skulle tro :)

[1] http://www.tomshardware.com/news/rochester-3d-processor,6369.html

0 0

Om brug af cookies