Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk app skal blive kæmpesucces

Dansk app skal blive kæmpesucces

Man kan aldrig finde en taxa, når man har brug for den – og hvor finder man i øvrigt lige nummeret på det lokale taxiselskab i Spanien?

Uanset hvor man er i verden, kan man blive snydt af en taxachauffør – enten ved han kører omveje, tager for høj en pris for turen eller lignende. Det skriver 24 timer.

Dette kan være medvirkende til den danske applikation Click-a-Taxi allerede har stor succes i hele Skandinavien, og også snart i resten af Europa og USA.

På applikationen trykker man blot ”bestil nu” – så finder den selv ud af hvor man befinder sig via telefonens gps – og der kommer så en taxa hurtigst muligt. Man bliver konstant opdateret om taxa’ens ankomsttidspunkt.

”Ambitionen er at være den største internationale taxibestillingsplatform, og vi tror på, det lykkes at skabe et iværksætter-eventyr - lidt a la Skype, der skabte internettelefoni - for vi kombinerer avanceret robotteknologi med meget gammeldags telefonbestilling,” siger Nikolaj Køster, medejer og medstifter af Click A Taxi, til 24timer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lowkey 01-05-2012 23:38:14

Tilbage i 2008 da Android var nyt på markedet, lavede Google en konkurrence for at få folk til at kode Android apps.
https://developers.google.com/android/adc/adc_gallery/
http://techcrunch.com/2008/08/28/final-winners-of-android-challenge-announced/

En af vinderne var Cab4me.
Det var et super smart koncept og de havde endda lavet en klient til taxaselskaber, så de let kunne tilmelde sig og vælge hvilke områder de kørte i.
http://www.cab4me.com/cab_companies.html

De fik det vist desværre aldrig rigtigt op at køre - i hvert fald ikke herhjemme., men der er tonsvis af kopi-apps og click-a-taxi lader blot til at være et af dem.
Man kan dog håbe at dette bliver the app to rule them all, men det kræver lidt at man kan få taxaselskaberne med på idéen.

0 0
Jesper Søgaard 01-05-2012 18:29:21

Jeg brugte click a taxi sidste weekend. Var til en fest 10 km øst for Skive. Brugte click a taxi og bestilte. Det endte kun i at jeg fik et møgfald da app'en havde fundet nummeret på Struer taxa - 56km væk!

0 0
Mads 01-05-2012 12:36:11

"Click-a-Taxi"...

Var det ikke mere catchy med "Click-a-Cab", eller "Tab-a-Taxi"?

0 0

Om brug af cookies