Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk forskning modtager mobilinnovationspris

Dansk forskning modtager mobilinnovationspris

Dansk forskning fra Aalborg universitet modtager prestigefyldt mobilinnovationspris fra Vodafone.

Frank Fitzek modtager innovationsprisen 2012
Frank Fitzek modtager innovationsprisen 2012

Det er ikke hver dag det sker, faktisk er det kun én gang om året og kun til én person, at Vodafone giver deres prestigefyldte innovationspris.

Og det er lige sket til dansk forskning inden for mobilkommunikation. Det er professor Frank Fitzek fra Aalborg universitet der har modtaget den innovative pris for sin forskning.

Prisen er givet for det store arbejde han og hans team har stået for inden for user cooperation (det at mobiltelefonbrugere i tæt geografisk afstand kan dele data).

- ”Jeg har været med til at bygge forskningsområdet user cooperation op, og det, at jeg har været med i opbygningen af området, gør anerkendelsen endnu større end hvis jeg ”bare” havde bidraget med elementer til andres forskning. Jeg og mine forskningskollegaer på området har virkelig gjort en forskel, og det er dejligt, at det er blevet bemærket og anerkendt”, siger Frank Fitzek.

Sammen med prisen er også en præmie på 25.000 euro der helt sikkert vil gøre gavn, men anerkendelsen og æren er vigtigere siger Frank Fitzek.

I kan læse mere og Frank Fitzek og hans arbejde her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies