Dansk iPhone 5-salg starter i nat

Ved midnat fredag den 21. september, starter forsalget af iPhone 5 i Danmark.

Dansk iPhone 5-salg starter i nat

Danske iPhone-fans kan fra i den kommende nat, forudbestille iPhone 5, der først kommer i almindeligt salg fredag den 28. september 2012.

 – iPhone 5 kommer til Danmark den 28. september

– “Telenor starter onlinesalg af iPhone 5 fra den 21. september 2012. Der åbnes ved midnat for bestillinger. Vores kunder på interesselisten vil blive kontaktet i den rækkefølge, de har skrevet sig op,” fortæller Telenor.

Også Telia melder sig under forsalgs-fanerne og bekræfter, at de også starter presale klokken lidt efter midnat, i nat.

– ”Dem som skrev sig op, inden ventelisten lukkede, vil i nat modtage en mail fra os, med et købslink. Mails bliver sendt ud i rækkefølge, til en stor del af de interesserede. Linket vil virke i en begrænset periode,” fortæller Telia til Mobilsiden.dk

Telia lover, at der bliver gemt telefoner, så der også kan købes når de holder natåbent i tre byer, natten til fredag den 28. september 2012.

3 er ikke med – TDC venter

Teleselskabet 3 har besluttet ikke at gå med på forsalget af iPhone 5.

– ”Vi kommer ikke til at lave presale. Vi gemmer alle vores iPhones til lanceringen ved midnatsåbent i alle vores butikker natten til fredag den 28. september,” siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef i 3.

TDC starter først forslag i næste uge.
– “Vi fortsætter interesselisten på TDC.dk og fra fredag vil priserne fremgå. I slutningen af næste uge, vil vi udsende købslinks,” oplyser Morten Steen Jensen, indkøbschef i TDC, til Mobilsiden.dk.

Den officielle pris på iPhone 5 er endnu ikke kendt.

Læs også:
 – Anmelderne jubler – sådan er iPhone 5
 – Her er de første iPhone 5 priser i Danmark
 – Overblik: Alt om Apple iPhone 5

Redaktionen har mere til historien

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden har holdt fast i temaet. 19/9/2012 fulgte redaktionen op med en artikel der tunede ind på HTC One XL med 4G ligger klar til Danmark – Du finder den her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..