Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk it-firma i jobopslag: Få udbetalt løn i Pokémon GO Coins

Dansk it-firma i jobopslag: Få udbetalt løn i Pokémon GO Coins

Den danske virksomhed Prosys går alternative veje i sin jagt efter en ny medarbejder. En del af lønnen udbetales nemlig som virtuelle penge i Pokémon GO.

Foto: Facebook.com (Prosys)

Pokémon GO-hypen vil ingen ende tage. Det kan den danske virksomhed Prosys, som leverer it-løsninger til andre virksomheder, skrive under på efter at have oplevet, at den ikke fik nogle kvalificerede medarbejdere på krogen ved at slå en ledig stilling op på normal vis.

Læs også: Pokémon GO: Pengene strømmer ind - 15 nye lande på vej

Men så tænkte it-virksomheden i sidste uge alternativt og fik en glimrende idé. Pokémon GO-mobilspillet hitter fortsat som aldrig før, så hvorfor ikke lokke med goder i netop det spil? Derfor slog firmaet stillingen op som telemarketingmedarbejder endnu en gang, men med en noget utraditionel aflønning.

I jobopslaget, som er blevet delt på firmaets Facebook-side, fremgår det nemlig, at lønnen udbetales delvist skattefrit i form af de virtuelle Coins samt de såkaldte Powerballs i Pokémon GO-spillet. Det er ifølge firmaets direktør, Lasse Jurek, gjort i et forsøg på at nå ud til den ønskede målgruppe med humor.

Læs også: Hvor meget mobildata og batteri bruger Pokémon GO?

Den nye strategi må bestemt siges at have hjulpet. Historien om Prosys’ alternative rekrutteringsmetode har været vidt omkring i denne uge i danske medier såsom TV2 og Finans såvel som udenlandske såsom BBC og endda australske og canadiske medier.

Om det friske jobopslag indtil videre har givet afkast, melder historien endnu ikke noget om. Manglende opmærksomhed om den ledige stilling kan it-virksomheden i hvert fald ikke længere klage over.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies