Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk mobilspil er et kæmpe hit

Dansk mobilspil er et kæmpe hit

Et dansk udviklet spil hitter i Apples App Store – og nærmer sig syv millioner downloads på kun 14 dage.

Screenshots fra spillet Subway Surfers
Screenshots fra spillet Subway Surfers

Det populære Subway Surfers til iPhone og iPad har danske bagmænd, det er nemlig firmaet Sybo, som står bag det populære spil. der er den største iPhone-succes fra Danmark indtil nu.

Alt du skal er zig-zagge mellem togene, rulle under stopskiltene og hoppe op på taget af nogle af vognene. Sådan er livet når man er en graffitimalende bandit, som skal stikke af fra ordensmagten.

Udviklerne SYBO Games og Kiloo har haft det ligeså hæsblæsende med at følge med i antallet af downloads. Tallet er steget i en enorm hast, og hele 6.6 millioner gange er spillet downloadet fra Apples App Store på 14 dage. Det skriver Business.dk

Screenshots fra spillet Subway Surfers
Screenshots fra spillet Subway Surfers

Det nye Temple Run

Spillet skal konkurrere med en bunke andre mere eller mindre populære spil, og blandt andet Temple Run har været i udviklernes hoved.

-"Vi så, at Temple Run var ved at fade ud igen, og så vi snittet til at komme ind og fylde hullet efter dem, men hele universet og figurerne er et meget meget gammel koncept, som vi har arbejdet på i rigtigt mange år," forklarer Bodie Jahn-Mulliner fra SYBO Games.

Subway Surfers er gratis, med mindre man betaler sig til ekstra-funktioner - og det er muligt at gennemføre hele spillet hvis man bare bruger tid nok.

Du kan downloade Subway Surfers gratis i App Store til din iPhone eller iPad.

Se en trailer for Subway Surfers herunder

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

11-06-2012 11:50:07

Det er da godt at det går godt for danske spiludviklere, men ligefrem at reklamere for at det er helt i orden at svine togene til, synes jeg ikke er ok.

0 0
Om brug af cookies