Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk musik-app erobrer Nokia-mobilerne

Dansk musik-app erobrer Nokia-mobilerne

Playlist-programmet Moodagent bliver en del software-pakken i en række af de kommende modeller fra Nokia.

Moodagent findes også til Android, iOS, Blackberry og webOS.
Moodagent findes også til Android, iOS, Blackberry og webOS.

Der er glæde hos de danske software-udviklere fra Syntonetics. Selskabet har således fået en aftale i hus med mobilgiganten Nokia, som betyder, at deres Moodagent-applikation vil være en fast del af software-pakken i en række af de finske mobiltelefoner.

- "Det er kæmpe stort for os," siger Syntonetics-direktør Peter Berg Steffensen ifølge politiken.dk.

- "Ud fra vores erfaringer med Nokia forventer vi, at Moodagent ligger installeret på 15-45 millioner nye mobiler i løbet af det næste år."

Moodagent genererer spillelister fra telefonens musikbibliotek, der passer til brugerens humør. Når man vælger en sang, finder applikationen ud af, hvilke numre der går i spænd med netop dette stykke musik. Brugeren kan ligeledes fortælle Moodagent, hvilket humør man er i - eksempelvis 'tender', 'happy', 'angry' - og en passende spilleliste konstrueres.

Når de kommende Nokia-mobilejere skal til at lade Moodagent styre musikken, skæpper det godt i kassen hos Syntonetics.

- "Best case tjener vi en dollar eller to om året på hver ny kunde. Worst case 1 krone. Jeg bliver meget overrasket, hvis vi ikke tjener over 20 millioner næste år. Og det kan blive meget mere," siger Peter Berg Steffensen.

Mobilsiden.dk har forsøgt at få fastslået, hvilke og hvor mange modeller Moodagent vil blive en fast del af, men foreløbig er de oplysninger stemplet som fortrolige.

For at kunne kategorisere musikken i Moodagent har konservatoriestuderende, udøvende musikere m.fl.brugt tusindvis af timer på at 'oplære softwaren'.

LÆS OGSÅ: "Dansk musik-app er måske den bedste"

LÆS OGSÅ: "Ny opdatering af Moodagent"

SE OGSÅ: "Web-TV: Sådan blev Moodagent til"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 29-09-2011 11:53:53

Hej Allan, du bestemmer selv om det skal være sur eller tender eller hvad det skal være. Hvis jeg lufter racercyklen så sætter jeg typisk baren med "tempo" meget højt og så hører jeg en masse dance, dub step ect. Hvis jeg styrketræner kommer baren "angry" højt samtidig med tempo og så er det typisk nogle få rage against the mashine eller metallica numre der kommer frem. Hvis jeg vil have lidt ro på kontoret sætter jeg baren tempo ned, og måske tender lidt op og så kommer Agnes Obel og Sia(fx nykredit reklamen)...

Du kan i øvrigt allerede få det til diverse Noka, android og iphone enheder. Men dette samarbejde vil være som standard på Nokia smartphones og deres touch n' type telefoner(i følge moodagents egen pressemeddelelse)

0 0
Allan 28-09-2011 16:47:31

Så hvis man er sur, spiller den så "sur musik" eller blid musik, der burde få en i bedre humør?

0 0

Om brug af cookies