Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk Supermarked klar til MobilePay

Dansk Supermarked klar til MobilePay

Danske Bank og Dansk Supermarked påbegynder samarbejde ved at bringe MobilePay til Bilkas Starbucks-butikker.

Dansk Supermarkeds Jørgen Klüwer (t.v.) og Danske Banks Kim Fuglsang Kristoffersen (Kilde: Børsen)
Dansk Supermarkeds Jørgen Klüwer (t.v.) og Danske Banks Kim Fuglsang Kristoffersen (Kilde: Børsen)

Den uhyre, populære MobilePay-tjeneste fra Danske Bank har allerede fundet vej til en del butikker rundt om i landet, og vha. af bankens nyere “Find butik” feature kan kunderne nemt finde butikker som allerede er med.

Tidligere har både Dansk Supermarked og Coop udvist skepsis for løsningen, men nu lader det til at førstnævnte alligevel er med på ideen. Dansk Supermarked, der ejer kæder som Netto, Bilka og Føtex giver fra idag kunderne mulighed for at betale kaffen fra Bilkas Starbucks-kaffebutikker via MobilePay. Det skriver Børsen via DR 

MobilePay kommer til forretningerne

Tiltaget er første skridt mod en komplet udrulning af MobilePay, men parterne vil ikke sætte dato for hvornår det sker. De spår alligevel en tidshorisont på omkring 1-2 år.

“Vi begynder i det små og gør os erfaringer og lytter til kunderne undervejs. Mobilbetaling udvikler sig med lynets hast, og på sigt er der ingen tvivl om, at mobiltelefonen bliver central i betalingen både i vores fysiske butikker og online” siger, e-handelsdirektør i Dansk Supermarked, Jørgen Klüwer, til dagbladet Børsen.

Kilde: Børsen via DR

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies