Dansk tablet fra Jecopix er endelig på vej ud til kunderne

Har du bestilt en tablet ved den danske producent Jecopix, og endnu ikke modtaget din bestilling – så burde den være på vej.

Dansk tablet fra Jecopix er endelig på vej ud til kunderne

Mobilsiden.dk skrev tilbage i januar måned om den danske virksomhed Jecopix Danmark, som lancerede to nye billige tablets.

Deres serie TabOne består af en 7 og en 9.7 tommer tablet, som begge er billigere end Kindle Fire fra Amazon.

Læs mere om de to tablets her: Ny Android-tablet til under 1.000 kroner

De to tablets kommer med Ice Cream Sandwich (Android 4.0), flere af brugerne på Mobilsiden.dk var dog utrolig kritiske overfor produktet allerede inden det var på markedet. Men nu er de første enheder sendt ud til kunderne.

Dengang gik skepsissen på, om det var den officielle Android-software der var på, om virksomheden Jecopix Danmark var reelle og den måde virksomheden håndterede betalinger på.

Mobilsiden.dk har også fået flere henvendelser, både på mail og i vores kommentarfelt, hvor brugerne skriver hvad deres indtryk er af primært Jecopix TabOne2 – dem kan du læse her.

Ventetiden var ved at ende i politianmeldelse

Vi har hørt fra de første brugere, at de langt om længe har modtaget den danske tablet – Jecopix TabOne2, som er storebror til den billige TabOne. Der har dog været en del problemer med leveringen af enhederne, rapporterer flere brugere til Mobilsiden.dk.

I tråden på artiklen ”Læserne rejser tvivl omkring dansk iPad-konkurrent”, samt på mail har vi fået nogle frustrerede brugere i tale – flere var lovet deres tablet flere dage før den endelig kom. I mellemtiden blev de frustreret og et par enkelte var inde på, at de ville politianmelde producenten.

Så galt skulle det dog ikke gå, for selvom de var forsinket har flere brugere altså nu modtaget deres enhed.

Redaktionen har mere til sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 21/3/2012 blev fortællingen ført videre med artiklen om Windows 8-tablets til oktoberKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Tablet..