Dansk teleselskab klar med fastpris-pakke på udlandstelefoni

Det danske teleselskab ipvision er klar, som de første i verden, med en fastpris-pakke på mobiltelefoni.

Dansk teleselskab klar med fastpris-pakke på udlandstelefoni

EU-Kommissionen har foreslået at afskaffe de dyre roaming afgifter og dyre mobiltakster, hvilket måske allerede vil ske fra juli måned næste år.

 – Roamingafgifter i EU skal væk inden et år

Men danskerne behøver ikke vente så længe, for allerede nu kan de slippe for roaming og dyre mobiltakster. Danske ipvision står bag europaFRI, som er nogle nye fastpris pakker.

Med europaFRI betaler brugerne en fast pris per måned for mobiltelefoni i EU-lande og der opkræves ikke ekstra gebyr for roaming. Alt er inklusive i prisen. Pakkerne koster fra 189 kroner eksklusive moms om måneden.

 – Få TDC, Telenor og Telia på samme mobil med multiSIM

De nye pakker fra ipvision henvender sig primært til de virksomheder, hvor de ansatte tit sendes udenlandsk. Er man privatkunde, så har 3 netop lanceret ”ferie-pakker”.

 – ”Vi ønsker ganske enkelt at give vores erhvervskunder den billigste og nemmest håndterbare løsning for udenlandstelefoni på mobilen. Det gør vi med europaFRI,” siger adm. direktør Kenneth Andreasen fra ipvision.

Der tilbydes i alt tre forskellige standard-pakker fra ipvision under europaFRI-paraplyen, hvor man vælger mellem 6, 12 og 18 timers taletid pr. måned, som deles mellem Europa og Danmark. Dataforbrug og SMS i Danmark er inkluderet i prisen, mens data i Europa afregnes med 2 kroner per MB.

Mere om fortællingen

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden fortsatte fortællingen. 1/12/2011 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med et indlæg omkring 3 satser på 3G-netværket – Historien bringes videre her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..