Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk trådløs højtaler et kæmpehit hos Apple

Dansk trådløs højtaler et kæmpehit hos Apple

Det danske firma Libratone har produceret den trådløse højtaler ZIPP, der er blevet en stor succes hos Apple-kunder.

Det danske firma Libratone har kun eksisteret i tre år. Alligevel har firmaet formået, at give mange store konkurrenter baghjul.

Libratone producerer højtalere og deres nyeste produkt, ZIPP er ifølge Business.dk blevet verdens hurtigst sælgende trådløse højtaler.

Ud over god lyd, er en af hemmelighederne, at firmaet med sit enkle design henvender sig til kvinderne, der i højere grad, har fået noget at skulle have sagt, når der skal købes lydudstyr til hjemmet.

Stifter og chef for Libratone, Tommy Andersen siger:

 - ”Kvinder får større og større indflydelse på, hvad der købes ind til hjemmet - inklusiv det, der bliver sat ind af lydudstyr. Men skal man tale til kvinderne, skal man bruge et andet designmæssigt sprog end til mændene.

Libratone sælger deres højtalere over hele verden, herunder Apple Stores og Apple Store online. Fra 2011 til 2012 fordoblede Libratone sin omsætning til 60 millioner kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

FrkLarsen 12-02-2013 23:43:50

Sad lige og var lidt stolt på "Danmarks vegne", indtil jeg læste videre. Jeg er kvinde. Føler mig lidt fornærmet. Lidt som jeg vil købe hvad som helst, bare det ser lækkert ud. Også lidt fornærmet på mændenes vegne. Det vrimler med mænd alle vegne, der værdsætter Apples lækre design. Og desuden, hvis kvinden i hjemmet er teknisk blind, så tvivler jeg på at hun fik lov til at stille noget elendigt bras op. Hvad mener mændene?

0 0
Rasmus 13-02-2013 00:11:23

Mig selv ( værende mand ) er kæmpe fan af Libratone, både pga funktionaliteten, designet og lydkvaliteten. MEN de går alle 3 hånd i hånd og ville fravælge denne højtalere hvis ét af punkterne manglede.

Så kvinde eller mand. same same. det handler i min optik om at design og kvalitet giver den bedste helhedsfornemmelse.

0 0

Om brug af cookies