Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk valutaregner kan hentes gratis til iPhone

Dansk valutaregner kan hentes gratis til iPhone

Jyske Bank har lavet en iPhone-app, der blandt andet giver hurtig adgang til valutakurser og -beregning. En Android-version er på vej.

Hvad står dollaren i? Og hvor meget er 59 euro i danske kroner? Valutaspørgsmålene står i kø her i ferieperioden, men nu kan iPhone- og iPod Touch-brugere hente en ny, dansk valutaberegner fra Jyske Bank.

Applikationen er gratis, og man behøver ikke at være kunde i Jyske Bank for at benytte den.

Der er listet kurser for omkring 50 forskellige valutaer, og det er muligt at bestille valuta til afhentning i en af Jyske Banks afdelinger.

Banken lover, at der løbende vil blive tilføjet flere funktioner, blandt andet tv-indslag fra jyskebank.tv. Senere følger en version til Android-mobiler.

Du kan finde app'en ved at søge på 'jyske' i App Store eller ved at klikke her
Du kan også finde andre alternativer ved at søge på 'currency'.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kasper Sverkel Rasmussen 14-07-2010 14:41:55

Der er rigtig mange convertere i AppStore så denne vil kun blive en af mange... Men der hvor den skiller sig ud er nok for Jyske Bank kunder som med denne App kan spære deres kort (ser det ud til...) og det kan jo være meget nyttigt :)

0 0
Daniel Jørgensen 14-07-2010 14:32:04

Er det ikke bare en ganske almendelig Currency Converter? Dem tror jeg da allerede der findes Tusinde af i deres AppStore.. Hvordan skiller denne sig ud siden den fortjener en nyhed ? :o

0 0
Nicki Reinhardt 14-07-2010 14:49:09

Hej Daniel

Tak for dit input.
Mange danskere vil foretrække et alternativ på dansk, og i den forbindelse forsøger vi at give dem et tip til et nyt alternativ.
Dernæst er der et par tillægsfunktioner i form af bestilling af valuta direkte på mobilen og en nem adgang til spærring af bortkomne kort.

Det kan for mange (forhåbentlig) være et fint lille tip.

Med ønsket om en god sommer.

/Nicki, Mobilsiden.dk

0 0
Daniel Jørgensen 14-07-2010 15:52:01

Det kan jeg så godt følge. Det er jo ret smart ! :)

0 0

Om brug af cookies