Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dansk webshop tyvstarter salget af Honor 9 i morgen

Dansk webshop tyvstarter salget af Honor 9 i morgen

Selv om Huaweis nye Honor 9 først officielt kommer til salg i Danmark den 15. august, tyvstarter webshoppen Proshop allerede i morgen.

I forgårs kunne Huawei afsløre den nye Honor 9, som er producentens bud på en topmodel, der er til at betale. I forlængelse af annonceringen i Berlin meddelte Huawei, at salget i de danske butikker først vil begynde den 15. august.

Læs også: Huawei lancerer prisstærk topmobil med Honor 9

Det er der ikke ændret ved, men den danske webshop Proshop kunne ikke vente til den officielle salgsstart. Webshopen oplyser nemlig til Mobilsiden.dk, at de allerede nu har fået telefonen på lager og derfor vil starte salget af Honor 9 allerede i morgen. Hvis du er hurtig, kan du altså købe den nye topmobil fra Huaweis Honor-brand hele 46 dage før salget officielt starter i den danske handel.

Huawei oplyser dog til Mobilsiden, at der er tale om et meget begrænset antal enheder, som Proshop har hentet fra Finland.

I første omgang kan du købe Honor 9 i de to farver Glacier Grey og Saphire Blue, som af uvisse årsager fremgår med navnene Seagull Gray og Charm Sea Blue hos Proshop. Det er dog også underordnet, for prisen er den vejledende fra Huawei - eller endda en lille smule under. Honor 9 kan således blive din for 3990 kroner. Er du mere interesseret i den sorte farve kaldet Midnight Black, må du dog indtil videre vente til september, medmindre Proshop også tyvstarter salget af denne farve.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies