Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danske apps til Windows Phone halter bagefter

Danske apps til Windows Phone halter bagefter

Antallet af Windows Phone applikationer stiger jævnt - men det halter med danske apps.

Statistik fra MPbrun.dk. Det samlede antal applikationer stiger jævnt (blå), men andeln af danske applikationer (rød) stiger ikke helt i samme tempo.
Statistik fra MPbrun.dk. Det samlede antal applikationer stiger jævnt (blå), men andeln af danske applikationer (rød) stiger ikke helt i samme tempo.

De danske udviklere fra MPBrun.dk har lavet applikationenen Markedsplads til Windows Phone, som vi tidligere har omtalt.

Udover den geniale applikation, så har MPbruun.dk også en meget flot statistik over applikationer, i den danske del af Windows Phone Store.

Ifølge statistikken er der per 26. september 75.611 applikationer tilgængelig i den danske Winodws Phone store, hvoraf 991 er udgivet af danske udviklere. Antallet af applikationer er rundt regnet fordoblet siden starten af marts måned, ifølge statistikken fra MPbrun.dk.

Men ser man nærmere på statistikken, så stiger antallet af danske applikationer dog ikke lige så hurtigt, som antallet af udenlandske applikationer.

På MPBrun.dk kan man også følge enkelte applikations popularitet via en smart søgefunktion, hvor man blot indtaster applikationens navn. Denne feature er dog nok mest interessant for udviklere af Windows Phone applikationer.

Se selv statistikken her.

Statistik fra MPbrun.dk. Graf der viser, hvor populær TV2news applikationen er i Windows Phone Store.
Statistik fra MPbrun.dk. Graf der viser, hvor populær TV2news applikationen er i Windows Phone Store.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

peter 27-09-2012 11:05:47

Synes godt nok det er lidt ærgerligt. Jeg overvejer selv at købe en Lumia 920 når den kommer engang, men er lidt bange for at jeg vil komme til at savne nogle af mine Android apps. Snakkede f.eks. med min bank og de havde ikke tænkt sig at lave en windows phone app sådan som det så ud nu :-(

Det er lidt hønen og ægget, men måske skal jeg bare satse og se om ikke det vigtigste er der eller kommer!

0 0
Tommy 27-09-2012 15:18:05

Dem der bl.a. står bag Jyske bank, Bankdata, er ved at lave en app(skulle komme nov/dec) som kan benyttes til en del banker:

Alm. Brand Bank
Djurslands Bank
Jyske Bank
Kreditbanken
Nordfyns Bank
Nordjyske Bank
Nørresundby Bank
Ringkøbing Landbobank
Skjern Bank
Sparekassen Sjælland
Sydbank
Tønder Bank
Vestfyns Bank
Østjydsk Bank

Så der er alligevel en stor del at kunderne der er dækket ind - især da Danske bank og Nordea i forvejen har en app.
Af de store banker vil det vil næsten kun være lån & spar bank (som jeg har) og nykredit der ikke har en WP app.

0 0
Allan 27-09-2012 16:05:04

...og Nykredit virker fint med mobilweb (det var Nykredit jeg skrev om tidligere)

0 0
Allan 27-09-2012 12:07:55

Måske er dette app-halløj lidt overrated. Min bank har apps til Android og iOS men deres mobilweb-baserede indgang fungerer da fint på min Lumia 900 så jeg ved ikke helt, hvad det er jeg skal med en app til det samme...???

0 0
BallonPedro 28-09-2012 08:08:33

Tjah.. Kan se at min ene bank er med i den liste over Bankdatas kunder, men den anden er ikke nævnt. Og tjekkede lige, de har heller ikke en mobil webbank. Øv æv..

0 0
peter 27-09-2012 13:23:47

Jo jeg er også enig i at 'app-halløjet' har taget overhånd. Jeg så også hellere nogle gode mobile hjemmesider til mange funktioner. Men nu har min bank så heller ikke engang det og den normale homebanking side tror jeg ikke virker, men selvom den gjorde ville den være 10 gange mere besværlig end min nuværende Android app.

0 0
BallonPedro 27-09-2012 12:04:41

Tjah, det er lidt øv med de banker.

Har selv Andelskassen og Skjern bank. Sidste svar fra dem begge var at de ingen planer havde om at lave apps til WP, og de ville først sidst i 2013 kigge på behovet igen.

Det er da mege nedern, men derfor skal der alligevel ligge en 920'er i min lomme inden længe ;-)

0 0

Om brug af cookies