Danske Bank er klar til Windows Phone

Nu er Danske Bank endelig klar med mobilbanken til Windows Phone – nyt design i forhold til Android og iPhone.

Danske Bank er klar til Windows Phone

Det er omkring halvandet år siden, at Danske Bank lancerede applikationen til iPhone, og senere kom Android-enheder og iPad med.

Mobilbanken har været en kæmpe succes, og der kommer hver dag nye brugere til. Nu er turen så også kommet til platformen Windows Phone, der blandt andet findes på Nokias Lumia-serie.

Det giver endnu flere danskere muligheden for, at få et økonomisk overblik, betale regninger og meget mere.

Tilbage i marts måned var Mobilsiden.dk i dialog med Danske Bank, som dengang var i gang med udviklingen af den nye applikation til Windows Phone.

-”Vi har oplevet et stigende antal henvendelser fra kunder, der ønsker adgang til vores mobilbank via Windows Phone, og derfor er det naturligt at bygge videre på vores succes fra Android og iPhone. Vores løsning til Windows Phone er dog ikke bare en kopi. Faktisk har vi redesignet den fuldstændig, så den harmonerer med det design, der er gennemgående i Windows Phone systemet,” siger Peter Schleidt, der er chef for Group IT i Danske Bank til Mobilsiden.dk.

Hjulet er væk – nyt design er kommet til

De fleste kender ”hjulet” fra Danske Banks mobilbank, men det er blevet skrottet på Windows Phone applikationen, og i stedet er kommet et design, der passer til Windows Phone-brugerfladen.

Det betyder også, at du kan benytte dig af genveje på forsiden eksempelvis til funktionen betaling i applikationen.

-”Det var vigtigt for os, at være tro mod platformen og lave et design, der passer til telefonens system. Det var også et tydeligt ønske fra brugerne, som vi har spurgt i udviklingsfasen. Her var der et overvældende flertal for, at vi skulle lave en app, der fulgte designlinien fra Windows Phone,” fortæller Peter Schleidt.

Applikationen er godkendt af Microsoft og er på vej i Marketplace, og bliver gjort tilgængelig en af de nærmeste dage – den forventes klar til alle i Marketplace henover weekenden.

Den kan også downloades via Danske Banks hjemmeside.