Danske Bank runder milepæl med tablet-bank

Den eneste applikation fra en dansk bank, som er designet specielt til iPads, har netop rundet en milepæl i antallet af downloads.

Danske Bank runder milepæl med tablet-bank

Danske Tabletbank (iPad version) har netop rundet en milepæl, da applikationen er nået forbi 50.000 downloads. Det skriver Danske Bank på deres Facebook-side.

Danske Bank er pt. den eneste bank i Danmark, som har designet en speciel tablet/iPad version af mobilbanken, hvilket nu viser sig at have været en stor succes.

Applikationen blev lanceret i Apples App Store i starten af december måned 2011, og det store antal downloads er altså kommet på cirka to måneder.

Brugerne virker begejstrede for applikationen, og skriver blandt andet, at de synes den giver et godt overblik over ens økonomi og det er den bedste mobilbank man kan få.

Brugerne fortæller dog, at de mangler følgende i applikationen;

 – at den virker både vertikalt og horisontalt
 – at der kan laves budget, at man kan scanne girokort
 – at der kan handles aktier
 – at man kan annullere transaktioner
 – at man kan lave faste overførsler samt redigerer i betalingsaftaler.

Du kan downloade Danske Mobilbank til iPad gratis her.

 
Læs også:
 – Danske bank: Ingen Windows Phone app på vej endnu

Videre om emnet

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 19/1/2012 var der nyt om emnet i artiklen; Lav din egne e-bøger med iBooks Author – Apples nyeste lancering – Artiklen kan du læse her her. Seneste højaktuelle stof om “iPad” finder du i denne spalte..