Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danske Bank satser stort på mobilbetaling med MobilePay

Danske Bank satser stort på mobilbetaling med MobilePay

Mobilbetalingsapplikationen, MobilePay, er populær og Danske Bank satser enormt på den – både privat og erhvervsmæssigt.

MobilePay fra Danske Bank (Foto: Danske Bank)
MobilePay fra Danske Bank (Foto: Danske Bank)

Danske Bank har haft en enorm succes med mobilbetalings-applikationen, MobilePay, som kan bruges af alle uanset hvilken bank de har – blot de har et kreditkort. Mere end 400.000 har nu downloadet applikationen.

 - Danskerne har taget MobilePay til sig – første skridt til mobilbetaling

Da MobilePay blev lanceret i foråret oplyste Danske Bank, at det ville være gratis at bruge frem til udgangen af 2013, og derefter ville der formentlig komme et mindre gebyr til de der ikke var Danske Bank kunder.

Men sådan forholder det sig ikke alligevel – for Danske Bank har valgt at forlænge denne periode helt frem til januar 2016. Det har de netop offentliggjort denne gode nyhed på deres Facebook-side. Danske Bank fortæller, at det bliver gratis for den første million brugere at sende og modtage penge via MobilePay.

Efter 1. januar 2016 vil det koste 10 øre pr. overførsel, men er man medlem af Danske Banks kundeprogram vil det fortsat være gratis.

Danske Banks mobilbetalingsapplikation forventes, at komme i en ”erhvervsløsning” i nær fremtid, der gør det muligt at betale via MobilePay-applikationen i udvalgte butikker. Allerede nu benytter et lille værtshus i Odense allerede MobilePay, som betalingsform.

 - MobilePay – fremtidens betalingsmiddel?

MobilePay findes til Android og iOS netop nu, men også en Windows Phone version er på vej.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bo 27-08-2013 18:49:40

Hvis de vil bruge Mobilepay så meget, så bør de også udvikle apps til WP og evt. Blackberry. Det kan ikke nytte noget at bankerne er med til at hæmme konkurrencen på mobilmarkedet, fordi de ikke lige gider udvikle apps til andet end de to største mobile OS'er.

0 0
TF 27-08-2013 19:09:47

WP appen er på vej har de skrevet på FB, efter stor kritik har de givet efter på det punkt :-)

0 0
hellas7 28-08-2013 00:42:12

men når der nu er så få brugere af WP og BB på det danske marked kan jeg nu også godt forstå, at de har prioriteret, at gøre Mobilepay til en fremragende app til ios og android før de udvikler til mindre platforme

0 0
TF 28-08-2013 04:11:56

BB forstår jeg godt men når man ser på kommentarene på Danske banks FB side så skulle de nok have lavet det klar til WP samtidig med ios og android.

0 0
Aalestrup 27-08-2013 13:43:03

Jeg ser muligheder for denne app. MobilePay er let tilgængelig set i forhold til andre bankers. Det at det er hurtig og let at komme i gang med er super og feter min mening nødvendig hvis det skal blive en sussig.

Jeg er glad for at høre at erhvervslivet nu også kommer med, tit har jeg ønsket mig at den lokale "jordbær/kartoffel" handler ville opsætte sit mobil nr. hvortil os med for få kontanter kunne betale for varen.

Det er måske mulig at han og SKAT herefter vil være uenig, men det ville være et stort plus for os kunder og i sidste ende også for ham. Tit er jeg kørt forbi uden at handle, på grund af for få kontanter...

Danske bank lav dog en masse reklamer for appen og giv eksempler som denne jordbær handler. Jeg tror nemlig at de ikke ser muligheder men kun besvær.

0 0
Mobilsiden 28-08-2013 10:14:14

Det var da et ganske godt råd til Danske Bank.. I øvrigt har de lavet en mht. man kan bruge det på eksempel et loppemarked.

http://www.youtube.com/watch?v=FI_6ATB9S-g&feature=c4-overview&list=UUcHOIATRxWwfoJyxq4gk1-A

0 0

Om brug af cookies