Danske Bank satser stort på mobilbetaling med MobilePay

Mobilbetalingsapplikationen, MobilePay, er populær og Danske Bank satser enormt på den – både privat og erhvervsmæssigt.

Danske Bank satser stort på mobilbetaling med MobilePay

Danske Bank har haft en enorm succes med mobilbetalings-applikationen, MobilePay, som kan bruges af alle uanset hvilken bank de har – blot de har et kreditkort. Mere end 400.000 har nu downloadet applikationen.

 – Danskerne har taget MobilePay til sig – første skridt til mobilbetaling

Da MobilePay blev lanceret i foråret oplyste Danske Bank, at det ville være gratis at bruge frem til udgangen af 2013, og derefter ville der formentlig komme et mindre gebyr til de der ikke var Danske Bank kunder.

Men sådan forholder det sig ikke alligevel – for Danske Bank har valgt at forlænge denne periode helt frem til januar 2016. Det har de netop offentliggjort denne gode nyhed på deres Facebook-side. Danske Bank fortæller, at det bliver gratis for den første million brugere at sende og modtage penge via MobilePay.

Efter 1. januar 2016 vil det koste 10 øre pr. overførsel, men er man medlem af Danske Banks kundeprogram vil det fortsat være gratis.

Danske Banks mobilbetalingsapplikation forventes, at komme i en ”erhvervsløsning” i nær fremtid, der gør det muligt at betale via MobilePay-applikationen i udvalgte butikker. Allerede nu benytter et lille værtshus i Odense allerede MobilePay, som betalingsform.

 – MobilePay – fremtidens betalingsmiddel?

MobilePay findes til Android og iOS netop nu, men også en Windows Phone version er på vej.