Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danske ID2ME breder sig til udlandet og sænker prisen på ID1

Danske ID2ME breder sig til udlandet og sænker prisen på ID1

Der sker store nyheder hos danske ID2ME. Firmaet udvider ikke kun til Tyskland, men sænker også prisen og udsender en stor opdatering til smartphonen ID1.

På trods af, at smartphonen ID1 fra det nye danske firma, ID2ME, fik en noget lunken dom af landets mobilanmeldere og kun har været at finde hos én forhandler (Telia), breder firmaets CEO, Christina Agger, nu det nye mobilbrand ud over de danske landegrænser - helt præcist til Tyskland.

”Tyskland er for os oplagt som det første internationale marked, da mere end 70 % af tyskerne i forvejen har en Android smartphone, og markedet er markant større end i Danmark. Tyske forbrugere har historisk set et positivt købsmønster med online shopping, og derfor har vi valgt at sælge ID1 via ID2MEs tyske webshop,” siger Christina Agger, CEO og grundlægger af ID2ME.

Læs også: ID1-mobil til test: En snublende start [TEST]

En ekspansion til Tyskland er kun starten, lyder det. ID2ME har nemlig planer om at ramme endnu et marked i løbet af 2016, men hvilket er endnu uvist.

Foto: http://id2me.com/

Stor softwareopdatering ruller ud

Ekspansionen til Tyskland sker samtidig med, at Android-debutmobilen ID1 modtager en stor softwareopdatering på baggrund af den feedback, som ID2ME har modtaget i løbet af de cirka tre måneder, som mobilen har været i handlen, lige som der også forleden var afholdt et feedback-møde med 20-25 mennesker.

”Vi har lyttet til brugerne og er stolte af at kunne præsentere et endnu bedre design og en mere personlig og lækker brugeroplevelse med den softwareopdatering, der netop er rullet ud på ID1,” siger Christina Agger.

Læs også: Danske ID1-smartphone til test: Første kig [WEB-TV]

Det betyder, at du nu kan glæde dig til forbedringer af kameraet og videooptagelser, mulighed for finindstilling af hastigheden i navigation, nye ikoner til kategorier, forbedringer af animationer, nye baggrunde, grafiske forbedringer samt generelle forbedringer af ydelsen.

ID1: Nu 1.000 kroner billigere

En af de mulige årsager til, at ID2ME har haft svært ved at overbevise de danske forbrugere kan have været prisskiltet, som ved lanceringen hed 4.000 kroner.

Derfor er ID1 nu blevet intet mindre end 1.000 kroner billigere, så nu kan købe den, ikke kun hos Telia, men nu også på ID2ME.com for 2.995 kroner med gratis fragt. For tyske købere bliver prisen noget nær identisk: €399 eller 2.975 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies