Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danske lys for Steve Jobs

Danske lys for Steve Jobs

Selvom det foregår noget mere lowkey end i USA, er der både lys, blomster og en hilsen foran Apples butikker i Danmark.

Foran Apples forretninger i København er der tændt lys, lagt blomster og et sidste ord til Steve Jobs, der alt for tidligt er afgået ved døden.

Omfanget er langt fra lige så stort, som man ser det i USA. Men det har vi trods alt heller ikke for vane at gøre her i Danmark. 

Læs også:
Steve Jobs er død
Her er Steve Jobs største succeser
Steve Jobs mindes på Facebook
 Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

twitboydk 07-10-2011 19:55:01

Jeg synes nu det er dejligt at se mennesker gå op i andre end sig selv

0 0
Alfix 09-10-2011 23:46:43

Man gaar ikke op i sig selv hvis man er saa selvfed at man konstant skal hylde hyper individualisme.

Hermed ment, Steve Jobs er et ikon for en masse mennesker som alle er fuldstaendigt ens. En mand der stod bag et firma der stadigt paa trods af international kritik ynder fremgang paa baggrund af slavearbejde og at vaere det sidste elektronik firma der indgik groenne aftaler... Et firma der modsiger mini/mikro USB standardiseringen fordi de vil tjene 300kr paa en adapter der koster 1 kr at lave......

He... Det er vist alt andet end at taenke paa sig selv... Men snarere rendyrket selvfedme og ONANI!

0 0
peter 10-10-2011 07:52:54

Jeg kunne ikke være mere enig! For mig og se står Apple og deres deciple for alt der kan forbindes med selvfedme, "se mig" og "vi ved bedst".

Der er ingen som Apple som så lidt miljø bevidste, benytter så meget slavearbejde, benytter så mange konflikt mineraler. Der er ingen som Apple som træder mere på og udnytter de små firmaer som lever af at udvikle til deres enheder. Ingen som Apple der er så ligeglade med kritik af deres support, service og problemer med deres produkter.

Den eneste grund til at det går er at det netop er "se mig jeg er for fed" journalister som er de største evangalister som burde forholde sig kritisk overfor Apple. Det evner de med alt tydelighed på ingen måde og derfor ser vi den her totalt ensidige og nærmest selvsvingslignende dækning af en på mange måder dygtig mands død.

0 0
Kristian 08-10-2011 18:01:41

Enig

0 0
peter 06-10-2011 14:52:04

Stop nu for pokker det Jobs hyrsteri!!! Jeg er enig i at manden har stået i spidsen for et firma som har været med til at forme den måde vi bruger vores mobil telefoner og vores computere på, men nu er det nok. Det har totalt taget overhånd og er helt ude at proportioner med al den dækning!

0 0
Zeb 06-10-2011 21:26:30

enig

Synes også det er helt vildt. JEg er også ret sikker på at hvis det var Bill Gates, Balmer, Samsung Mobile's CEO eller lign så ville det knap blive nævnt. Det er KUN fordi det er Steve Jobs og han har været dels så vigtig for Apple og dels så kontroversiel i nogen af hans udtalelser. Men det ER ved at tage overhånd.

Noget andet er: Apple har da ikke butikker i Danmark - Der er premium resellers men deciderede Apple Stores er der mig bekendt ikke nogen af.

Det er i øvrigt rimelig vildt så meget Steve Jobs' død har fået af mediedækning i forhold til eks. udviklingen i sult katastrofen i østafrika, som vel ikke engang fik så mange artikler i landsdækkende medier da det var på sit højeste.

0 0
Per 07-10-2011 18:57:03

If you dont like it, dont read it!

0 0

Om brug af cookies