Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danske teleselskaber vil ikke blokere Skype

Danske teleselskaber vil ikke blokere Skype

De danske teleselskaber har ingen planer om, at følge de svenske og blokere gratistjenester som Skype.

Svenske teleselskaber arbejder på at blokere gratistjenester, som Skype og Viber, men de danske teleselskaber har ikke samme planer. Konkurrencen på det danske telemarked er hård, og trafikken på Skype er for lille. Det skriver epn.dk.

-”Vi er naturligvis opmærksomme på problemstillingen. Men ser det ikke som en væsentlig udfordring inden for de næste par år”, udtaler Johan Kirstein Brammer, der er mobildirektør ved TDC.

Han tilføjer også: -”Det høje konkurrenceniveau, forbrugervenlige priser samt fokus på mobilpakker med alt inklusiv gør næppe Danmark til et `first-mover-land´.”

Samme melding kommer også fra teleselskabet 3, hvor kommunikationschef Stine Green Paulsen udtaler:

-”Vi har i øjeblikket ingen planer om at blokere for sådanne gratis tjenester. Trafikken på disse gratisydelser er ubetydelig.”

Peter Glüsing, der er pressechef ved Telenor udtaler:

-”Vi har ingen konkrete planer om at lukke sådanne tjenester. Det er et kompleks problem. Vi taler jo om neutralitet på nettet. Og problemet må nok løses i dialog inden for hele branchen.”

Ingen af selskaberne ved dog om det er noget de også vil gøre i fremtiden.


Læs også:
 - Svenske teleselskaber vil blokere Skype

Hør ekspertens mening om blokering af Skype

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

emiljohnsen 31-03-2012 17:03:44

Det er bare en ren pengemaskine... det er det eneste det er. Skype er jo ikke knyttet til noget teleselskab og det skal de heller aldrig. Det er bare en app som så mange andre og skal Skype ikke også tillade det? Det tror jeg aldrig de ville gøre!

0 0
David 29-03-2012 11:30:53

Hvornår kommer "eksperten"?, jeg kan kun se John Strand.

0 0
Felorati 29-03-2012 15:56:42

Dobbelt like!
John Strand's kommentar om, at det ikke handler om net neutralitet er jo grotesk.
Han sammenligner det, at købe mere båndbredde med, at købe adgang til en service som de ellers blokere. De kunne i stedet begynde at sælge mere stabile forbindelser, så man kan bruge sit data lige så godt som sit GSM net, det vil nok være noget folk vil betale penge for.

Hvad bliver fremtiden, at de blokere alt som standard og så skal man købe sig adgang til de ting man vil se? Så mister Internettet jo sin værdi, og det håber jeg ikke samfundet vil acceptere.

0 0
Alfix 29-03-2012 16:08:10

Jeg blev hel paf saa snart manden havde afsluttet foerste saetning. Han fatter ingenting.

0 0
David 30-03-2012 21:15:49

John Strand er og har altid været helt væk, det er helt sygt at nogle medier stadig bruger ham som "ekspert".

0 0
Nygaard 29-03-2012 11:48:08

*like*

0 0
Alfix 29-03-2012 10:20:27

Jeg nominerer denne mand t verdens største idiot. Alle de ting han står nævner er jo alt køberne vil væk fra. Hvad så, vil de så også til at kræve penge for at flytte fra ex vis telenor t cbb (samme net). Altså vi skal betale for mindre adminstration.

Teleselskaber skal til, akkurat som pladeselskaberne har gjort, droppe stædigheden, smart ass attituden og grundigt reevaluere deres rolle og deres vision for fremtiden. Ellers dør de en voldelig død.

0 0

Om brug af cookies