Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskere er blevet et iPhone-hit

Danskere er blevet et iPhone-hit

Et program der let opretter musiklister, er blevet rigtig populær på iPhone. Det er danskere som står bag den populære applikation.

Det danske selskab Syntonetic, der står bag en af de mest downloadede applikationer til iPhone, er nu også blevet nomineret til at have skabt en af årets allerbedste applikationer med programmet "Moodagent".

Moodagent går i al sin enkelthed ud på, at du nemt og hurtigt kan oprette afspilningslister, der matcher dit humør, genré, stemning og andet. Moodagent synkroniserer din musiksamling, og hvert nummer tilpasses forskellige katagorier.

Stifter og adm. direktør Peter Berg Sørensen udtaler til TV2 News, "Vi kan se, at det bliver en rigtig god forretning på længere sigt. Men lige nu glæder vi os over, at mere end en halv million mennesker verden over har downloadet programmet".

Han fortæller også, at det ikke er den endelige version, vi ser nu, og der vil komme mange flere muligheder til programmet.

Moodagent er gratis, og kan downloades på iTunes


Apple iPhone 3GS - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mike Thomsen 19-01-2010 22:32:45

Har lige installeret det på min iPhone, da jeg synes det lød super fedt. Men programmet virker slet ikke efter hensigten.

Ud af mine ca. 1.000 sange kender den ikke de 75% af numrene. Når man så indstiller de forskellige sliders efter ens sindsstemning burde programmet lave en spilleliste ud fra ens valg. Den laver også en spilleliste, men så vidt jeg kan se, er det blot fuldstændigt tilfældigt det den vælger. Når jeg f.eks. kører Tempo slideren op, og alle andre slider ned, skulle den angiveligt lave en spilleliste med musik med gang i den, men de fleste af sangene (heraf de første 5 numre i rækken) er nogle særdeles stille og rolige numre - [U][B]så efter min mening er det en gang[/U] hø[/B] - ganske vist er programmet gratis - men aligevel! Jeg vil nu afinstallere det igen.

0 0

Om brug af cookies