Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskere har udnyttet sikkerhedshullet i App Store

Danskere har udnyttet sikkerhedshullet i App Store

Sikkerhedsbristen i App Store der tillader gratis in-app køb, er også blevet udnyttet af danskere.

Det tidligere omtalte problem med sikkerheden i Apples App Store, ser nu ud til at blive udnyttet af danske iOS brugere, det skriver Computerworld.dk.

Computerworld.dk har været i kontakt med udviklerne bag Gyldendals e-bogs platform ”Bøger”, som iOS brugere kan hente via App Store.

Gratis in-app køb stadig muligt i Apples App Store

I applikationen Bøger kan brugerne via in-app køb købe e-bøger, men SHAPE der er udvikleren af applikationen fortæller, at danske brugere allerede har forsøgt at snyde sig til e-bøger, via Apples sikkerhedsbrist.

Det er dog ikke lykkedes danskerne at snyde, da firmaet under udviklingen tog beslutning om, at implementere et ekstra sikkerhedslag.

Sikkerhedslaget gør at applikationen tjekker op på købet, og App Store kvitteringen der er falsk, bliver sendt tilbage til en ekstra godkendelse hos SHAPE.

Det betyder at de brugere der forsøger at snyde in-app køb systemet, får en fejl, da deres falske kvittering fra App Store bliver afvist hos SHAPE.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

PJ 22-07-2012 02:00:05

De skriver jo netop at folk HAR udnyttet sikkerhedshullet. Punktum. Folk har udnyttet hullet.
Så faktuel overskrift.

At det så faktisk siden slog fejl var fordi de her udviklere havde været paranoide og lavet EKSTRA programmering. Men Appels hul blev udnyttet

0 0
Uncle Bob 22-07-2012 12:27:32

PJ,

Suk! At udnytte betyder at man:

1. gør brug af en eksisterende resurse til et hensigtsmæssigt formål.

2. gør effektivt brug af tid eller muligheder.

3. bruger på en hensynsløs måde for at opfylde egne ønsker eller behov.

Faelles for betydningerne er at man opnaar et resultat, et udbytte, at man opnaar formaalet. Goer man ikke det, har man hojest forsoegt at udnytte.

Ord har specifikke betydninger og meninger, men bruges de forkert opnaar man ikke klarhed -hvilket burde vaere formaalet- men det modsatte.

0 0
23-07-2012 09:07:42

Uanset dit flueknepperi eller ej, så har nogen brugt sikkerhedshullet til at prøve at få gratis in-app tjenester.

0 0
Katron 22-07-2012 16:31:51

Til den udtale, kan jeg kun gi Tobias ret.

Der mangler en "+1" knap herinde.

0 0
Uncle Bob 21-07-2012 19:49:17

"Danskere har udnyttet sikkerhedshullet i App Store" haevdes det i overskriften. Hvorefter det fremhaeves i broedteksten, at det netop ikke er lykkedes at udnytte sikkerhedshullet. Er der ingen, der laeser artiklerne igennem foer de bringes, for bare at fange de vaerste fejl?

Jeg syntes at paa det seneste at det sproglige niveau i artiklerne her paa siden, faldet saa meget, at det nogen gange er svaert at finde ud af hvad det er der egentligt forsoeges at blive sagt.

0 0
Tobias Nordahl 21-07-2012 20:27:42

Jeg kunne ikke være mere enig - Her mangler jeg en "+1" knap.

0 0

Om brug af cookies