Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskere kan købe iPhone 3G S uden om Apple

Danskere kan købe iPhone 3G S uden om Apple

iPhone 3G S kan forudbestilles på nettet med en forventet levering omkring 15. juli. Den er ikke sim-låst, men til gengæld er den dyr.

Den nye iPhone 3G S vil fra midten af juli blive solgt til danskerne uden om Apples officielle samarbejdspartnere.

Det bekræfter Allan Makhoul, der er adm. direktør for netbutikken Goblue.dk, over for Mobilsiden.dk.

- "Der er selvfølgelig risiko for en lille forsinkelse, men vi har fået bekræftet fra en meget pålidelig leverandør i Europa, at vi får en lille portion omkring den 15. juli," siger Allan Makhoul.

Telefonen er med garanti og uden sim-lås

Goblue.dk oplyser, at de yder garanti på telefonerne, og at der ikke er nogen form for sim-lås. Til gengæld skal man betale 6.999 kroner for en 32GB iPhone 3G S med sort bagcover.

Nu kender vi endnu ikke de officielle danske priser fra Telia og Telenor, men hvordan forklarer i den høje pris i forhold til prisniveauet på iPhone 3G?

- "Telefonen er dyr lige nu, fordi udbuddet er lille, og efterspørgslen er stor. Der er tale om en form for introduktionspris for dem, som gerne vil være rigtig hurtigt ude. På et senere tidspunkt vil vores priser formentlig falde, men jeg tror ikke, at det bliver før september," siger Allan Makhoul.

Apple er tavse

Mobilsiden.dk har kontaktet Apples skandinaviske pr-chef, Petter Ahrnstedt, for at høre, hvordan selskabet forholder til det salg af iPhone 3G S, der foregår uden om de officielle kanaler.

- "Apple har desværre ingen kommentarer til dette," skriver Petter Ahrnstedt i  en mail.

iPhone 3G S kan forudbestilles på Goblue.dk.

Læs også:
Blog: Skal jeg skifte til den nye iPhone?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

recordere.dk 22-06-2009 21:47:08

iPhone 3G blev jo solgt herhjemme, udenom Apples og Telias kontrol, i en version uden SIM-lås. Hvorfor skulle det samme ikke kunne lade sig gøre med 3GS?

0 0
Martin Nielsen 19-06-2009 12:42:52

Jeg vil se det før jeg tror det... Apple har fuldstændig kontrol over hvem der skal sælge deres produkter, så go blue - go home :)

0 0

Om brug af cookies