Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskerne er vilde med at handle fra mobilen

Danskerne er vilde med at handle fra mobilen

Et gennembrud inden for shopping via mobilen er lige for.

Danskerne har for længst taget online-shopping til sig, men indtil nu er det primært sket foran computeren. Snart vil shopping fra mobilen dog få sit store gennembrud, viser en rapport fra Dibs, der er Nordens største leverandør af betalingsløsninger gennem internettet.

Blandt dem, der har handlet online i Danmark, har 16 procent brugt mobilen. Kun Sverige og Polen har højere tal end Danmark.

Hele 25 procent af de unge mellem 15 og 44 år har brugt mobilen til at handle fra.

Samtidig er mange butikker nu ved at åbne op for handel via mobilen – kaldet m-handel.

- "Det ser vi som et tydeligt tegn på, at mobilhandlen står over for et gennembrud," siger Lars Juul Dalsted, salgschef hos Dibs.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Kristensen 25-10-2011 16:32:52

Der er stadig et godt stykke vej, vi har ikke rigtig nogen mobiler med NFC, og det er de færreste butikker der kan tilbyde betaling via NFC

Men lad os se hvor langt vi er om 6 måneder
Jeg tror dog at det først slår rigtig igennem om et års tid :)

0 0
R.A. 25-10-2011 16:59:23

Tror altså der er snakke om at handle fra mobilen over nettet, altså ligesom på computeren - bare på mobilen :)

Tror dog også på at NFC er vejen frem, tror dog ikke at det er slået igennem om et år.. Du skal tænke på at det kun er de nyeste mobiler der har det (og selv de nyeste har det ikke i dk endnu (as in SGS2)), og folk skal først have teknologien før det kan slå igennem.. Så giver det en 2 års tid - og så er vi ved at se butikker med det.

:)

0 0
Tommy 26-10-2011 11:54:53

penetreringsperioder er på 6 år - så det vil jeg give den teknologi, men det er helt klart at normal online shopping nok også skal komme mere og mere til mobilen. Men mange virksomheder står lidt på hælene og jeg har i flere interne rapporter "anklaget" ret store virksomheder for ikke at rykke på sig.

Så problemet ligger ikke i at teknologien ikke er tilrådighed - for med apps og mobilhjemmesider er fremme og NFC er fremme i nogle Nokia devices, men virksomhederne der skal udbyde produkterne er simpelthen for gammeldags og langsommmelige. Det er ikke kun Brøndby IF der har problemer med elendig ledelse og manglende fremsynethed - det gælder en stor del at danske virksomheder.
Men det skal nok komme, det er bare ikke i morgen som jeg gerne så det...

0 0

Om brug af cookies