Danskerne er vilde med smartphones og tablets

Det er ikke alle der ejer en smartphone endnu men tallene er stærkt stigende, også tablets er på vej i de danske hjem.

Danskerne er vilde med smartphones og tablets

Danmarks statistik har fornyeligt offentliggjort tal der viser at danskerne elsker avanceret elektronik, nærmere bestemt smartphones og tablet computere.

Statistikken viser at halvdelen af de danske hjem i dag ejer mindst en smartphone hvorimod der sidste år ”kun” var 33 procent.

Statistikken for mobiltelefoner er dog uændret igennem de seneste tre år, hvor der alle år har befundet sig en mobil i 97 procent af de danske hjem.

Tablets vinder også terræn og har således vundet frem med 100 procent siden sidste år. Hvor der i de danske hjem, fandtes en tablet eller mini-pc i 9 procent af tilfældene. I år er antallet oppe på 19 procent.

Fastnettelefonen er dog i tilbagegang, hvor der siden 2009 har været et faldende antal af danske hjem med denne form for kommunikationsenhed. Det er nu således kun 51 procent der har en fastnettelefon.

Kilde: Danmarks statistik

Det videre forløb om Tablet

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. d. 3/5/2012 gik vi videre med temaet i sagen; Er Nokia på vej med tablets og hybrid-telefoner – Den næste artikel om emnet finder du her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.