Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskerne: Fri os for selfies!

Danskerne: Fri os for selfies!

Mobilkameraet er altid ved hånden, men ’selfies’ med Obama og madporno på Noma er blevet dårlig stil.

Vi snapper billeder som aldrig før med vores smartphones, men Facebook-vennerne er ikke altid lige begejstrede for vores nyeste delinger. I en ny undersøgelse har Nokia kortlagt, hvad der er hot eller not på de sociale medier.

Spørger man hvad danskerne er mest trætte af på de sociale medier, svarer 55% af danskerne at de er mest trætte af de infamøse selfies. Nummer to på listen over sociale faux-pas er træningsbilleder, hvor 41% af danskerne trættes af andres udfoldelelser ved fitnesspusheren. Til sidst rynker 39% af danskerne på næsen, ved synet af madbilleder.

Skal ens billeder bade i ’likes’ er det er altså andre typer billeder vi skal dele. Danskerne vil hellere vidne vennernes oplevelser frem for deres præstationer.

Som Nokias skandinaviske kommunikationschef Edvard Bergström udtaler: ” Undersøgelsen viser umiddelbart, at danskerne hellere vil se på billeder af vennernes oplevelser end af deres præstationer. Billeder fra juleferien, smukke landskaber og billeder fra fester falder tilsyneladende bedre i danskernes smag.”

Novus har gennemført undersøgelsen på vegne af Nokia i Danmark, Norge og Sverige. 3170 personer deltog, heraf 1086 danskere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies