Danskerne gider ikke iPhone

Apples iPhone bider ikke på danskerne. Landets første forhandler af telefonen melder om lavt salg.

Danskerne gider ikke iPhone

Det er nok den mest hypede mobil i verden og den har solgt temmelig godt i USA, men her i Danmark er det langt fra prangende salgstal vi ser. Det er meldingen fra Telekæden, der som de første har solgt iPhone, skriver Business.dk

Kundeservicechef i Telekæden Klaus Engelbreth siger til Business.dk, at salget har været meget lavt, men ikke skuffende. Telekæden har hele tiden betragtet iPhonen, som et nichesalg.

Også i Storbritannien er der salgsproblemer, mens der i Frankrig er store forventninger. Orange spår et salg på 100.000 solgte iPhones inden årets udgang. Hvis det skal holde, skal der langes omkring 3.000 iPhones over disken hver eneste dag resten af året.

Teleanalytiker John Strand fra Strand Consult siger til Business.dk, at det er noget nemmere at skabe hype om et produkt i USA end i Europa, da markedet i USA er noget mere homogent, og der er mange flere teleudbydere i Europa end i USA.

Det sidste nye i sagen

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 23/11/2007 samlede vi op på historien og publicerede et indlæg omkring emnet Apple overvåger iPhone-ejereKlik her for at læse den påfølgende artikel.. De seneste nyhedsartikler om temaet “iPhone” finder du her..