Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskerne gider ikke iPhone

Danskerne gider ikke iPhone

Apples iPhone bider ikke på danskerne. Landets første forhandler af telefonen melder om lavt salg.

Det er nok den mest hypede mobil i verden og den har solgt temmelig godt i USA, men her i Danmark er det langt fra prangende salgstal vi ser. Det er meldingen fra Telekæden, der som de første har solgt iPhone, skriver Business.dk

Kundeservicechef i Telekæden Klaus Engelbreth siger til Business.dk, at salget har været meget lavt, men ikke skuffende. Telekæden har hele tiden betragtet iPhonen, som et nichesalg.

Også i Storbritannien er der salgsproblemer, mens der i Frankrig er store forventninger. Orange spår et salg på 100.000 solgte iPhones inden årets udgang. Hvis det skal holde, skal der langes omkring 3.000 iPhones over disken hver eneste dag resten af året.

Teleanalytiker John Strand fra Strand Consult siger til Business.dk, at det er noget nemmere at skabe hype om et produkt i USA end i Europa, da markedet i USA er noget mere homogent, og der er mange flere teleudbydere i Europa end i USA.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon Petersen 09-12-2007 23:43:50

Nej, jeg gider heller ikke iPhone, når Telekæden sælger den til næsten 6.000 kr. (hvilket er dobbelt så meget som i Frankrig, dog uden abo.). Jeg kan næsten købe en ny MacBook til den pris.

Jeg venter på Apple tager sig sammen, til at udgive den officielt i Danmark (uden alt det hackeri), så skal jeg helt sikkert have en.

0 0
Henrikmand 05-12-2007 08:42:32

Hvordan kan man med nogen form for seriøsitet i stemmen, vurdere at "Danskerne ikke gider iPhone", når telefonen ikke engang er sat rigtigt til salg endnu???

Det burde næsten være under Mobilsidens værdighed, at citere en eller anden teleanalytiker, når denne udtaler sig på så tyndt et grundlag.

Der er pt. 2 reelle muligheder for at erhverve sig en iPhone:
- Hos Telekæden (uden abb.), som ganske rigtigt vurderer salget af iPhone som en niche.
- Parallelimport via UK eller USA, hvor der absolut ingen sikkerhed er for, at enheden fungerer - og HELT uden nogen form for support eller garanti.

At bedømme danskernes interesse for et helt nyt produkt på ovenstående grundlag er under al kritik.

0 0
peter 29-11-2007 14:25:48

Nej man venter på 3G udgangen og en Dansk samarbejdspartner. Så man ikke skal åbne telefonen hele tiden.

0 0

Om brug af cookies