Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskerne har bedre dækning

Danskerne har bedre dækning

En ny opgørelse viser, at danskernes mobil- og net-forbindelser er blevet markant hurtigere.

Flere danskere har fået adgang til hurtigt internet og god mobildækning. Det viser nye tal fra Erhvervs- og Vækstministeriet. I dag har 70 procent af danskerne mulighed for 100 Mbit/s download, mod kun 60 procent for ét år siden.

Samtidig er områderne med dårlig mobildækning blevet mindre. Der er i dag god mobildækning i 497 af Danmarks 586 postnumre.

Erhvers- og Vækstminister, Henrik Sass Larsen, lover dog, at regeringen har fokus på, hvordan man skaber endnu bedre adgang til hurtigt internet og god mobiltaledækning, da der fortsat er områder, hvor virksomheder og forbrugere ikke kan få den mobilforbindelse eller bredbåndshastighed, de ønsker. Og det er vigtigt, hvis Danmark skal have vækst, udvikling og arbejdspladser i hele landet. Det skriver Erhvervs- og Vækstministeriet i en pressemeddelelse.

Se hele Erhvers- og Vækstministeriets Mobilkortlægning 2013 og Bredbåndskortlægning 2013.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Brian 22-01-2014 19:47:37

Det er ret sjovt at se hvor meget dårligere dækningskortet ser ud når man bruger en af de populære telefoner med "mindre gode modtageegenskaber" som de kalder dem(læs iphone(underbygget af deres kildeangivelse))

0 0

Om brug af cookies