Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskerne har taget musik-streaming til sig

Danskerne har taget musik-streaming til sig

Musikstreamings-tjenester vinder indpas hos danskerne og hele 22 procent har et abonnement hos en tjeneste.

Der er ingen tvivl om, at musikstreaming har vundet indpas i Danmark. Hele 22 procent af danskerne har et abonnement til en musikstreaming-tjeneste og Spotify er klart størst. Det viser en nye undersøgelse YouGov har foretaget for Telia. Det skriver dr.dk.

58 procent af abonnementerne er hos Spotify, men også YouSees Play-tjeneste gør sig bemærket med hele 39 procent af markedet. WiMP har derimod kun 7 procent af markedet, ifølge undersøgelsen.

Spotify henvender sig specielt til de unge, mens de 35-49 årige foretrækker Play.

Telia mærker også interessen for Spotify, da de tilbyder tjenesten som tilkøb til nogle af deres abonnementer.

 - ”Interessen for Spotify har været overvældende, og antallet af abonnementer siger stadig. Vi kan også mærke musikstreamingens popularitet på datatrafikken, ikke mindst i de større byer, når der for eksempel afholdes musikfestivaler, siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Størstedelen af de adspurgte i undersøgelsen fortæller, at de foretrækker streaming for at få adgang til musik altid og over alt, samt de kan udforske ny musik.

Med i undersøgelsen deltog 1004 personer i alderen 18 til 64 år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hotpop 01-06-2013 19:26:03

Utroligt, da spotify, modsat wimp hvis du er Telenor kunde, bruger løs af din datapakke.
Dårlig deal Telia :/

0 0
Tommy 01-06-2013 14:06:10

Dansker er generelt gode til at købe ting to gange, og vores tele og Tv selskaber elsker det.. Jeg har i mange år selv købt CD/DVDer dvs. jeg har det musik jeg kan lide. ikke 18millioner nummer som jeg aldrig gider at høre alligevel.. Jeg har også en telefonen med SD-kort (ikke Apple).. hvor jeg har mit musik overspillet på, faktisk et lille SD-kort på 32GB som koster ca. 200kr og der har jeg alt det musik jeg kan holde ud at høre på, i stedet for at betale 200kr pr.mdr for det... alle snakker om "bruger du play", eller hvad de nu hedder de forskellige tjenster.. og folk betaler gerne.. men hvorfor, nok mest fordi det er "IN" at være med på den vogn.. det er eget valg. sådan er det endelig også med TV.. vi betaler License for at kan se TV, men vi betaler også hybridnet for at kan se de selv samme kanaler.. så dobbelt betaling er åbenbart noget os dansker elsker...? de fleste gør det nok i uvidenhed desværre for "sådan har det altid været", og det er jo rigtig dansk moral. men som man siger de kloge narre de mindre kloge. og det medie område, har de virkelig scoret kassen.. på folks uvidenhed/dumhed. men igen så kan man høre alt det musik man ønsker, gør man så det, stiller man spørgsmålet er det så et ønske, ønsker man så det, eller er det et reklame ønske man har.. ja nogen gør nok, men 3 ud af 4 gøre aldrig.. og vi er sådan indrettet at reklamer er noget som virkelig virker underbevist.. et helvede jeg har valgt fra, med XBMC.. så jeg vælger helt lovlig og helt efter eget ønske hvad jeg vil høre af musik som jeg har købe en gang eller også online og der ligger mange online gratis musik tjenster. f.eks. http://www.danmark.fm fri som er uden betaling af alt det musik du orker der er nok nærmest også 18millioner nummer, som også kan streames på din mobil hvis du har flat rate (fri data) , har også valgt at se TV helt uden reklamer (f.eks. på DR live), eller efter program valg, og der kan man se det når man ønsker det ikke som et program kl. XX en bestemt dag når de vil vise det)... faktisk burde jeg hellere ikke skulle betale medie License på mobilen da jeg har købe Cd´erne en gang. men der har de lige fået flette det ind så de kan tjene penge 2 gange igen. det er i min verden vanvittigt de må gøre det lovligt.. og lige så mærkeligt at folk sluger det som varmt brød. det er mig en gåde.

0 0

Om brug af cookies