Danskerne ikke glade for e-handel på smartphonen

Færre personer end sidste år har købt varer på deres smartphone, hvilket undrer da smartphonens brug ellers kun går frem.

Danskerne ikke glade for e-handel på smartphonen

Danskerne bruger flittigt deres smartphones, men til trods for det er nethandel via mobilen ikke rigtigt slået igennem.

Dansk e-handelsanalyse 2013, der er foretaget af Epinion for Foreningen for Dansk Internethandel viser, at kun 13 procent af danskerne inden for den seneste måned har brugt mobilen til at købe en vare eller serviceydelse via internettet. Det skriver MetroXpress.

I forhold til samme periode sidste år, så er der faktisk tale om et tab. Her svarede 16 procent nemlig, at de inden for den seneste måned har brugt mobilen til at købe en vare eller serviceydelse via internettet.

Udviklingen er også overraskende, da den generelle tendens går mod at smartphonen anvendes til mere og mere. Derfor mener Foreningen for Dansk Internethandel også, at net-butikkerne ikke formår at udnytte smartphones når det kommer til e-handel. Det skriver Politiken.dk.

Efterfølgende nyt om temaet

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 22/8/2013 kørte vi sagen Foxconn vil sælge smartphones med 7-Eleven – Den næste artikel om emnet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..