Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskerne må vente på Microsoft Surface

Danskerne må vente på Microsoft Surface

Hvis du vil have Microsofts egen Windows RT tablet, Surface, i første runde - så skal du enten til udlandet eller købe den på nettet.

Microsoft Surface
Microsoft Surface

Microsoft sender deres længe ventede tablet, Surface, på markedet i de første lande den 26. oktober, hvor Danmark ikke er blandt. Derimod er det de store markeder som USA, Australien, Storbritannien og Kina, der vanen tro får Surface først.

 - Bekræftet: Microsoft Surface kommer snart

Dette er dog ikke et udtryk for, at Surface ikke kommer på det danske marked – blot et udtryk for vi ikke er med i første runde lande, erfarer Mobilsiden.dk fra pålidelige kilder.

Dette er ikke uvant for Danmark, sådan har det også været senest med iPhone 5, Nexus 7 og generelt også med Apples iPads gennem tiden.

 - Microsoft Surface - et seriøst angreb mod iPad

Men yderligere detaljer om, hvornår vi kan forvente at få Surface på det danske marked er endnu uvist.

Microsoft Surface
Microsoft Surface

Kan du ikke vente – kan den købes i udlandet

Microsoft Surface kan købes i Microsofts egne detailbutikker i USA, samt på nettet i Canada, Australien, Kina, Hong Kong, Tyskland, Frankrig og Storbritannien fra den 26. oktober, men du kan også allerede forudbestille dit eksemplar nu.

Prismæssigt er Surface konkurrencestærk og du kan erhverve dig en Surface med 32 GB hukommelse for 499 dollars, hvilket er samme pris som Apple tager for en 16 GB iPad.

Foruden det så understøtter Surface også microSD-kort og har en USB-port så der kan tilsluttes eksempelvis en printer.

Det smarte cover, Surface Touch Cover, der også fungerer som tastatur kan erhverves for 119,99 dollars. Køber du den store 64 GB model af Surface koster den inklusiv føromtalte cover kun 699 dollars.

Du kan også købe Surface Type Cover til Microsofts tablet - dette koster 129.99 dollars.


Læs også:
 - Microsoft antyder pris på Surface tablet
 - Her er Microsoft Surface - alt om de nye tablets

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies