Danskerne ønsker sig tablets og smartphones

Elektronik er et stort julegavehit, og navnlig smartphones og tablets er populære.

Danskerne ønsker sig tablets og smartphones

Der kommer til at ligge rigtig mange smartphones og tablets under juletræet i de danske hjem. Til gengæld er der færre fladskærme og PC’er.

-”Interessen for forbrugerelektronik er bestemt ikke faldende. Særligt salget af tavlecomputere og smartphones stiger. Der begynder nemlig at komme valgmuligheder til dem, der synes, at det er lige lovligt meget at betale 5.000 kroner for en tavlecomputer. Særligt Android-modeller kommer nu fra de store mærker som Samsung, Motorola og Sony, hvilket presser priserne ned. Man kan få en tavle-PC med Android for 2.000 kroner. Det, tror jeg, kan sælge godt til jul,” siger analysechef Anders Elbak fra analysehuset IDC, der følger teknologimarkederne tæt.

Af smartphones bliver det primært Android og iPhones, der bliver pakket ind i år, mener Elbak. Der vil også være Nokia-mobiler med Windows Phone at finde, salget af dem bliver dog noget mindre, forudset han.

Videre nyt om Smartphone

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 29/11/2011 fortsatte vi fortællingen med nyheden om Smartphones har stadig kun en lille markedsandelKlik her for fortsættelsen.. De sidste nyheder om temaet finder du her.