Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskerne tager smartphonen med i dobbeltsengen

Danskerne tager smartphonen med i dobbeltsengen

Ny undersøgelse viser, at danskerne også tager smartphonen med ind i dobbeltsengen, selv når den står på erotik.

En ny stor undersøgelse, som er foretaget af tre store danske netdatingsider viser, at smartphonen nu også har fundet vej ind i dobbeltsengen. Tidligere denne sommer skrev vi også, at amerikanske unge brugte mobilen under sex. Og det er altså ikke anderledes herhjemme.

På netdatingsiden Singlesex.dk, som primært henvender sig til singler, havde 30 procent af alle der deltog i undersøgelsen en eller flere gange dyrket erotik og talt i telefon eller sendt SMS på samme tid. Yderligere 11 procent kunne godt finde på det. Kun 26 procent kunne aldrig finde på sådan noget. 7 procent havde ingen smartphone.

Hos singlerne var 35 procent af de, som ville benytte smartphonen under sex, fra 18-25 år efterfulgt af de 26-35, som udgjorde 30 procent.

Samme tendens viste sig hos SwingerDating.dk, hvor 28 procent af de der deltog i undersøgelsen, en eller flere gange har benyttet deres smartphone og dyrket erotik på samme tid, mens 15 procent godt kunne finde på det. 48 procent kunne dog aldrig finde på det – og her var der 10 procent af de adspurgte, som ikke havde en smartphone.

Hos Swingerdating.dk er det 39 procent af de 26-35 årige, som er mest villige til at tage smartphonen med i seng, de 18-25 årige følger lige efter med 29 procent. Og de mindst interesserede i, at kombinere erotiske aktiviter og smartphonen er de 55-65 årige Swingerdating-brugere.

Hot.dk, som er den førende netdatingside for 15-25 årige, svarede overraskende kun 20 procent, at de havde benyttet deres smartphone mens de dyrkede sex. 7 procent kunne godt finde på det, mens 44 procent af de unge aldrig kunne finde på det. Kun 3 procent af de unge svarede de ikke havde en smartphone.

Der medvirkede 3.200 danskere i alderen 15 år og opefter i undersøgelsen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies