Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskernes interesse for e-bøger stigende

Danskernes interesse for e-bøger stigende

Denne sommer har danskerne læst dobbelt så mange e-bøger i juli måned end de gjorde i juli måned sidste år.

Danskerne har læst dobbelt så mange e-bøger i juli måned i år set i forhold til juli måned sidste år. Den danske e-bogstjeneste Mofibo kan være en af grundene hertil, da der er ubegrænset læsning til en fast månedlig pris.

 - ”Vi slår os på formatets fleksibilitet og fokuserer på brugervenlighed og helt ubegrænset adgang til bøgerne, da vi tror på at det er det, der skal give danskerne lyst til at læse mere og bedre - og noget tyder på at det lykkedes. Interessen for Mofibo har været enorm,” udtaler Morten Strunge, der er stifter og ejer af Mofibo.

Forlaget Lindhardt og Ringhof ser også Mofibo, som et vigtigt led i den digitale udvikling af bogmarkedet og følger udbredelsen med stor interesse.

 - ”Mofibo er kommet på et godt tidspunkt: Danskerne er klar til e-bøgerne og glade for abonnementstjenester, der tilbyder et bredt indhold til en fast pris.. L&R har denne sommer set en fordobling af antallet af solgte e-bøger sammenlignet med sidste år - og størstedelen af væksten kan vi takke Mofibo for," siger Gertrud Smith, der er redaktionschef for L&R Digital.

Der er lige nu 30 dages gratis læsning, så der er mulighed for at prøve Mofibo, inden du opretter en brugerprofil.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies