Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskernes kendskab til 4G LTE er begrænset

Danskernes kendskab til 4G LTE er begrænset

En ny undersøgelse viser, at hver tredje dansker ikke har hørt om 4G – og 6 ud af 10 ikke ved om deres teleselskab udbyder det.

En ny undersøgelse, som Epinion har udført for teleselskabet Telenor, viser 32 procent af danskerne ikke har hørt om 4G og hele 61 procent ikke ved om deres teleselskab har et 4G-netværk.

 - Telenor gør klar til 4G

 - ”Det seneste år har man nærmest ikke kunne tænde for fjernsynet, åbne en avis eller gå på gaden uden at møde en reklame for 4G. alligevel har hver tredje dansker slet ikke hørt om 4G, og endnu flere aner ikke, om de selv kan få del i herlighederne,” siger privatkundedirektør Mikkel Torsting fra Telenor.

 - 4G skal stoppe kunde-afgang ved Telenor

Telia og 3 er pt. de eneste af de fire store danske teleselskaber, som tilbyder 4G LTE. Telenor åbner dog for deres netværk i løbet af marts måned og vil grundet netværkssammenlægningen med Telia dække 75 procent af befolkningen med 4G fra dag ét af.

Undersøgelsen er baseret på 1.061 webinterviews, der er indsamlet fra Epinions Danmarkspanel i februar måned 2013, og er repræsentativ i forhold til uddannelse, alder, religion og køn.


Læs også:
 - Hvor hurtigt er 4G LTE på Samsung Galaxy S III 4G
 - 4G: Hvad betyder det for dig?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 11-03-2013 14:46:01

4G, 3G, normal net GSM, NMT... som kunde er vi også pisse ligeglade, det som det i praksis betyder, er bare at vi som kunde skal betale mere, for at kan det samme vi kan snak og sms, mms og se internet hvilket vi også kan på 3G, lidt lige som TDC de sælger 20millioner sange i dit teleabbonement.. og hvad skal man bruge det til, mon ikke de fleste har de CDer hjemme som man gerne vil høre... en unødvendig ekstra bekostning... 4G er kun fordi de ikke har fået fingeren ud endnu.. det er IKKE en skid ekstra, og de fleste telefoner kan ikke udnytte den hastighed til noget som helst aligevel, mm. man køber de dyreste med quad core CPU med 2Ghz cpu.? . 80-100Mbit internet.. har ingen betydning for en mobil telefon.. det var sgu bedre de fik fingeren ud så man kunne sætte sådan en satan i sine router... med 80Mbit.. uden data grænse, men de kan få sig selv til at tage knap 500kr. pr. mdr. for 80Mbit med 25GB data. 25Gb data hvis du ser TV online og den slags er 25Gb brugt på et par dage... så vil jeg hellere beholde mit langsomme 10Mbit med ubegrænset data... så kan jeg se TV hele måneden uden at skal tænke over hvor meget jeg har brugt.... og de prøver også at sælge 4G som noget smart.... NEJ, det er lidt det samme som min første PC den havde 12MHz CPU ikke GHZ men MegaHZ.. den jeg har idag har 4GHz... men faktisk var den billigere end den første jeg købte, men sådan er det ikke for monopol selv skaberne... NEJ de vil have kassen for noget som er nemmere og billigere at lave end den gamle teknik.... det samme gælder for internet udbyderne og TV... en grotesk verden.

0 0

Om brug af cookies