Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dårligt mobilsignal kan koste liv

Dårligt mobilsignal kan koste liv

Nogle steder i Danmark er der så dårlig mobildækning, at det kan have alvorlige konsekvenser.

I de tyndt befolkede områder er der ofte ikke særlig god mobildækning.

Et af de steder, hvor der i Danmark er dårligt signal, er på Mols. Her fortæller Niels Bie, der er udrykningslæge, at den manglende dækning kan have meget alvorlige konsekvenser.

 - “Når vi er på vej ud til et skadessted eller et meget sygt menneske, så kan vi nogle gange få nogle ændringsmeldinger over telefonen, og de kan svigte, så vi kommer det forkerte sted hen," fortæller lægen til DR Nyheder.

 - "Vi arbejder med meget syge mennesker, og der er hvert minut vigtigt. Hvis vi smides af mobilnettet tre-fire gange, så forsinkes vi i vores arbejde, og det gør alt i alt behandlingen dårligere i forbindelse med dem, der har allermest brug for det, nemlig hjertepatienter og dem med trafikskade," siger Niels Bie, som frygter, at den dårlige forbindelse kan blive fatal.

Han appelerer til myndighederne om at gribe ind, og sørge for at der kommer ordentlig dækning i udkantsområderne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

bjarne østervemb 26-07-2010 11:34:50

det er rigtigt det med manglende dækning. jeg camperer en del på en plads lidt nord for nyborg og er kun ca 3 km. fra sendemasten og der er ingen dækning hverken på tlf. eller data forbindelsen jeg har klaget over dette til cbb og får bare det svar at jeg skal slå 3g fra så skulle det virke, det hjælper ikke for der er ikke noget signal, det havde været bedre om cbb ville have gjort noget ved det.der er mange abb. der er trætte af den manglende dækning. jev vil opfordre alle der mangler dækning til og klage over dette og så håber jeg at nogen vil tage dette op, for teleselskaberne vil jo gerne have pengene og så må de også yde.

0 0

Om brug af cookies