Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Data og internet på mobilen er fremtiden

Data og internet på mobilen er fremtiden

Hvis du tror fremtiden på mobilerne handler om samtaler via tale samt SMS-beskeder, tager du fejl.

Den nye "buzz" er datatrafik på mobilen, altså adgang til internet og andre databaserede tjenester. Det mener en teknologidirektør fra Ericsson ifølge Computerworld.dk

Mængden af datatrafik på mobilnettet har forlængst overgået mængden af samtaler.

 - "Det har taget 18 måneder for data at opnå det samme, som det tog voice 20 år at gøre", har teknologidirektør i Ericsson, Hakan Eriksson udtalt. Det forudses at datatrafik om fem år er 30 gange større end samtaler.

Men selvom datatrafikken stiger, er det ikke det samme som, at mobiltelefonen kan bruges til alt, blot det er netbaseret.

 - "Det er ikke alt som er praktisk på en mobiltelefoner. Tanken om at skulle læse en bog på en fem-centimeters mobilskærm er latterlig", siger Mike Bell, vicepresident for Intels Ultra Mobility Group.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 07-09-2010 23:43:46

Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på hvornår vi så har ferie og fri.

Det handler også om nærværd og samværd med familie og venner ansigt til ansigt.

Facebook, twitter og hvad de sociale netværk eller hedder tager efterhånden opmærksomheden fra familierne og den enkelte.
Tag f.eks. kvinden eller manden med barnevognen, eller legepladssituationen, mor aller far taler i mobiltelefon, og er slet ikke i kontakt med deres barn.
Så er der alle de kære motionsfreaks, der binder deres børn fast i den trehjulede løbevogn, de har sgu også travlt med henholdvis at løbe og tale i mobiltelefon på samme tid.
Barnet sidder så der og kan ikke lege på en lejeplads eller gå en tur med far eller mor, dor de skal løbetræne og holde sig i form.

- VÆR NÆRVÆRENDE FOR FANDEN DA, OG LÆG MOBIL I LOMMEN HVOR DEN HØRER TIL FOR ALLE DE UNYTTIGE PLUDRESAMTALER OM INGENTING!

0 0
TJ 07-09-2010 22:26:14

At teleselskaberne i EU også har fattet det, så vi kan på et tidspunkt bruge vores flat rate abb. til en anstændig pris,på tværs af alle lande i EU.
Men de skal vel fortsat have pistolen for panden af EU komitionen

0 0

Om brug af cookies