Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Datachok: Blomsterne kostede 1.300 kroner

Datachok: Blomsterne kostede 1.300 kroner

En velmenende tanke om at sende blomster via mobilen er endt i en kæmperegning for dataforbrug.

Dataforbrug kan blive dyrt fra udlandet
Dataforbrug kan blive dyrt fra udlandet

Hvis du er på ferie i udlandet, og får lyst til at sende kæresten eller konen blomster, så lån en computer på hotellet i stedet for at bruge mobiltelefonen.

Det råd kunne Niels Gjøl Johansen godt have brugt på sin skiferie i Italien. Han sendte en rose til sin kone via Interflora, og benyttede blomsterfirmaets hjemmeside fra mobiltelefonen.

- "Det viste sig desværre, at man hos 3, hvor jeg er kunde, på dette tidspunkt betalte 100 kroner pr. påbegyndt megabyte, hvorfor det kostede mig 1300 kroner at sende en rose til 200 kroner", siger Niels Gjøl Johnasen til Ekstra Bladet.

3 har efterfølgende reduceret regningen en smule, da der ikke stod i betingelserne, at afregningen af data var pr. på begyndt megabyte (MB).

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

GreenHeart 29-03-2010 00:46:14

Ja, priserne på data i udlandet er ret dyre, men forhåbentlig på vej ned.

Så vidt jeg husker er prisen på data i Italien 20 kr./MB hos 3Mobil. Og takseres pr 50 KB - 0,05 MB. Priserne er dyre, men der er ingen grund til at gøre det værre end det er :)

Overstående skulle gerne have været gældende de seneste 9 måneder. Sagen er derfor enten relativ gammel, oplysningerne i artiklen er forkerte eller også bør man forvente endnu en kreditering i 3Mobils regnskab.

En reduktion fra 100 kr til 20 kr er ved at være tæt på de tidligere omtalte 500%..

0 0
PJ 19-03-2010 13:34:56

Priserne er generelt grotesk dyre på båndbredde - selskaberne score de vilde profitter. Det her er noget politikeren i EU burde gribe ind over - en reduktion på mindst 500% ville være passende.

0 0

Om brug af cookies